Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Răsfăț de lux pentru femei – cu ce cadouri o poți impresiona

CCând vine vorba despre cadouri mulți se gândesc să ofere ceva astfel încât să surprindă persoana cu ceva ce o reprezintă. Și cu siguranță te-ai gândit și tu la asta. În timp de unele femei sunt ușor de surprins și se bucură de orice fel de cadou, altele au preferințe mai speciale, dorindu-și să primească un cadou de valoare. Nu este un lucru de blamat. Până la urmă este o chestiune de gusturi și ele nu se discută.

Dacă partenera ta de viață se numără printre aceste femei se poate să fie mai dificil să găsești ceva pe placul ei. În primul rând încearcă să afli ce are pe wish list. Și în al doilea rând lasă-te inspirat de ideile următoare.

 

4 idei de cadouri pentru femeile pretențioase          

  •         Încălțăminte – o femeie va adora întotdeauna o pereche de botine, ghete, cizme sau pantofi. Va căuta mereu să potrivească ținutele elegante cu pantofii sau să iasă din tipar și să încerce ceva precum rochii casual-elegante și ghete sport. În zilele noastre libertatea de a asorta piesele de vestimentație cu încălțămintea nu mai are granițe. Cu toate acestea, mai ales acum în sezonul rece, oricărei femei îi va plăcea să-și simtă picioarele încălzite de cizme pufoase. Ca să fie mai specific, îi poți cumpăra o pereche de cizme din piele sau cizme pufoase de tip UGG. Pe negru sau bej, cizmele sunt ca un magnet pentru priviri. Poți accesa site-ul celor de la Modlet.ro pentru a vedea modele de cizme de damă din piele și diverse modele de cizme lungi sau scurte, din piele sau piele întoarsă, pufoase sau nu și garantat vei face alegerea potrivită.
  •         Geantă – pe lângă utilitatea pe care o au gențile, multe femei găsesc în ele și un accesoriu care completează perfect o ținută. Materialele și culorile de o diversitate nelimitată permit  femeilor să găsească genți potrivite oricăror gusturi. Mai sport pentru ieși în natură, casual pentru o ieșire cu prietenele sau elegante pentru un eveniment sau un date cu tine. Dacă ai fost atent la gusturile ei vei cunoaște cum să o surprinzi.
  •         Produse calitative de make up – farduri de pleoape, pudră, rujuri sau diverse creioane. Poate simți că nu te pricepi atât de bine la produse de make up, dar asta nu este o problemă. Femeile au nenumărate discuții cu prietenele despre ce brand a scos ce produs foarte bun pe care vor să-l achiziționeze sau pe care îl folosesc deja. O simplă discuție cu prietena ei cea mai bună și problema este rezolvată.
  •         Parfumuri scumpe – marile firme producătoare de parfumuri creează aceste parfumuri cu gândul la femeile care se respectă. Notele puternice de flori sau fructe pe care le adaugă în parfum sunt menite să accentueze personalitatea fiecărei femei. Mirosul parfumului preferat nu se uită niciodată. Și nu este preferat degeaba. Ci pentru că face femeia să se simtă încrezătoare. Iar beneficiile acestei încrederi în sine, atât a ta, cât și a ei, se vor resimți și în relația de cuplu. Dacă îi vei face un astfel de cadou o vei cuceri din nou.

Concluzionând, o femeie pretențioasă se va bucura de lucruri de valoare care să îi pună în evidență frumusețea, puterea și încrederea în sine. Însă femeia, oricât este de pretențioasă, are un suflet sensibil. De aceea gândește-te să completezi oricare dintre aceste cadouri cu ciocolata ei preferată. Și nu uita de flori pentru că de multe ori o floare topește inimi.  

Sursă foto: freepik.com

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Amera Tower s-a înscris pentru certificarea Well Health-Safety

Articolul următor

Grupul producătorilor locali din Transilvania vrea din nou pe piața Clujului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share