Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

TOP 3 lucruri pe care nu ți le-a spus nimeni despre planificarea nunții

 

Se apropie ziua cea mare și deja ai început să te gândești la modalitățile prin care nunta visurilor tale să devină realitate. Ei bine, totul e simplu aparent. Știi deja ce îți dorești, te-ai gândit la fiecare detaliu, ești hotărâtă, iar acum doar aștepți să iei acțiune. Însă, lucrurile nu stau chiar așa, și e posibil să-ți scape din vedere anumite aspecte pe care e bine să le știi înainte să planifici întregul eveniment.

Iată ce nu ți-a zis nimeni despre nuntă și care sunt așteptările realiste pe care trebuie să le ai, dacă îți dorești ca totul să decurgă minunat

 

  • Cel mai mult vei iubi planificarea nunții la început

 

Când începi planificarea nunții, faci totul cu plăcere și entuziasm. Alegi locația, mergi la degustări, îți cumperi rochia, petreci timp cu domnișoarele de onoare. Însă, pe parcurs s-ar putea ca lucrurile să se complice puțin, iar distracția să dispară. La un moment dat, cineva va avea de adus anumite critici cu privire la metoda ta de organizare, poate vei primi mult prea multe indicații, domnișoarele de onoare îți provoacă griji inutile. Ei bine, important este ca înaintea nunții tale să fii zen, iar dacă îți dorești acest lucru trebuie să simplifici puțin procesul de planificare. Ce zici să alegi de pe un singur site toți furnizorii de care ai nevoie, iar aceștia să-ți rezolve fiecare sarcină? De exemplu poți opta pentru un serviciu de catering oferit de furnizorii pe care îi găsești la Tulipr.ro, unde pe baza diverselor variante disponibile și a preferințelor tale, cu siguranță vei găsi ceea ce ai nevoie.

 

Dacă v-ați gândit să organizați cununia civilă înainte de nuntă, la fel poți vedea cât de ușoară poate deveni aceasta, doar accesând o platformă de unde îți poți alege furnizorii de produse și servicii. 

 

  • Îți va fi greu să spui nu

 

Chiar dacă este nunta ta și-ți dorești să fie strict reflexia propriei viziuni, s-ar putea să fie nevoie să te adaptezi pe parcurs, să regândești situațiile, să îți pierzi din hotărâre și într-un final să accepți lucruri pe care nu ai fi crezut că le-ai face. În acele momente, va conta și părerea partenerului tău, iar din teamă de subiectivism sau de a da greș, vei alege să te consulți sau să accepți și alte păreri.

 

  • Ia o pauză de la planificare

 

Este bine să nu te afunzi foarte mult în tot felul de planuri și lucruri de pus la punct. S-ar putea ca la un moment dat toate acestea să te copleșească. Pur și simplu, rezervă-ți un weekend în care nu vorbiți deloc despre nuntă și petreceți timpul așa cum o făceați înainte de a vă logodi. Ieșiți în oraș, la o masă cu prietenii, orice pentru a vă detașa. 

 

În concluzie, înainte de nuntă, lucrurile s-ar putea să nu fie chiar atât de roz pe cât ți-ai imaginat. S-ar putea ca stresul, multitudinea de sarcini de rezolvat, micile impedimente care apar, să te încurce. Important este să le iei ca atare, să colaborezi cu oamenii potriviți pentru a-ți simplifica munca și să fii sigură că nu uiți nimic. Deși întotdeauna se uită câte ceva, acesta fiind un alt lucru pe care este bine să-l cunoști.

 

Sursa foto: unsplah.com

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Agenția națională de presă Agerpres a lansat proiectul editorial „UE 15 ani”

Articolul următor

2022, proclamat Anul Internațional al Dezvoltării Durabile a Munților

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share