Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

2022, proclamat Anul Internațional al Dezvoltării Durabile a Munților

Anul 2022 este proclamat Anul Internațional al Dezvoltării Durabile a Munților. În data de 16 decembrie 2021, Adunarea Generală a Națiunilor Unite a adoptat prin consens o rezoluție prin care anul 2022 este proclamat Anul Internațional al Dezvoltării Durabile a Munților, anunță Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Proiectul de rezoluție intitulat „Anul internațional al dezvoltării montane durabile, 2022” a fost introdus de reprezentantul Kârgâzstanului.

Proiectul de rezoluție invită toate statele membre, organizațiile internaționale și regionale și alte părți interesate relevante să promoveze acest demers, pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la importanța dezvoltării durabile a munților.

„Declarația Anului Internațional al Dezvoltării Durabile a Munților 2022 nu numai că recunoaște necesitatea conservării sistemului global de susținere a vieții, care este indispensabil supraviețuirii ecosistemului global, dar oferă și o bază solidă pentru continuarea lucrărilor de fond privind dezvoltarea montană, având astfel o semnificație cu adevărat globală pentru viitorul omenirii”, transmite Agenția Naționale a Zonei Montane.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

TOP 3 lucruri pe care nu ți le-a spus nimeni despre planificarea nunții

Articolul următor

Fabrică de BCA, în pregătire în Iernut

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share