Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

2022, proclamat Anul Internațional al Dezvoltării Durabile a Munților

Anul 2022 este proclamat Anul Internațional al Dezvoltării Durabile a Munților. În data de 16 decembrie 2021, Adunarea Generală a Națiunilor Unite a adoptat prin consens o rezoluție prin care anul 2022 este proclamat Anul Internațional al Dezvoltării Durabile a Munților, anunță Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Proiectul de rezoluție intitulat „Anul internațional al dezvoltării montane durabile, 2022” a fost introdus de reprezentantul Kârgâzstanului.

Proiectul de rezoluție invită toate statele membre, organizațiile internaționale și regionale și alte părți interesate relevante să promoveze acest demers, pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la importanța dezvoltării durabile a munților.

„Declarația Anului Internațional al Dezvoltării Durabile a Munților 2022 nu numai că recunoaște necesitatea conservării sistemului global de susținere a vieții, care este indispensabil supraviețuirii ecosistemului global, dar oferă și o bază solidă pentru continuarea lucrărilor de fond privind dezvoltarea montană, având astfel o semnificație cu adevărat globală pentru viitorul omenirii”, transmite Agenția Naționale a Zonei Montane.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

TOP 3 lucruri pe care nu ți le-a spus nimeni despre planificarea nunții

Articolul următor

Fabrică de BCA, în pregătire în Iernut

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share