Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Radisson Cluj, gata în primăvară

Inaugurarea noii unități hoteliere este întârziată din cauza pandemiei | Foto: Media 9

Hotelul de lux al Clujului Radisson Blu este aproape de finalizare și va fi noua gazdă de cinci stele pentru turiștii care vizitează municipiul.

Unitatea turistică din Cluj are amplasată sigla pe frontispiciu, conform Media 9. Aceasta apare deja pe website-ul Radisson Hotels cu mesajul: „Acest hotel se va deschide în curând și nu sunt acceptate încă rezervările. Vă rugăm reveniți în viitorul apropiat pentru a vă face o rezervare”. Momentan se lucrează la partea de mezanin, iar etajele superioare sunt gata.

149 de camere are hotelul ridicat lângă Parcul Central Simion Bărnuțiu. Radisson Blu s-a construit pe structura fostului Hotel Sport, care a primit încă un corp de clădire, în partea dinspre Canalul Morii, și o parcare subterană pe două niveluri. Construcția a fost autorizată în urmă cu doi ani. Inițial s-a anunțat că hotelul urmează să fie inaugurat în 2021, însă în primăvara lui 2022 acesta va fi funcțional.

Compania care construiește Winners Park Invest este controlată de omul de afaceri Horia Ciorcilă, președintele Băncii Transilvania. 19 milioane de lei a anunțat WPI că investeşte în fostul Hotel Sport. WPI a cumpărat imobilul în 2017, de la Societatea de Investiții Financiare Moldova, printr-o tranzacţie de 3,6 milioane de euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Licitație pentru parcările de pe Autostrada Transilvania

Articolul următor

Ce aeroporturi regionale din Ardeal primesc bani de la guvern

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share