Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Produse și soluții sustenabile de energie pentru clienții E.ON Energie România

Sunrise over cornfield / field. The sun shines straight into the camera an early fresh morning

E.ON și-a propus să fie promotor al tranziției spre „noua lume a energiei”, mai verde și sustenabilă. În tot ceea ce facem urmărim să avem un comportament sustenabil, să venim cu soluții inovative pentru clienții noștri și să accelerăm procesul de digitalizare a serviciilor. În final, toate acestea trebuie să aducă serviciile la nivelul așteptărilor clienților, dar și la protejarea mediului înconjurător, prin reducerea amprentei de carbon.

An de an, facem pași importanți în parteneriatul pe care îl avem cu cei peste 3,4 milioane de clienți, oferindu-le un portofoliu variat de produse și soluții energetice care răspund specificului și nevoilor acestora. E.ON asigură nu doar energie electrică și gaze naturale, ci și soluții sustenabile de reducere a consumului, unele ce permit un control mai bun al costurilor aferente facturilor sau servicii de întreținere a instalațiilor de gaze naturale sau energie electrică.

E.ON Cost Control Gas, aceeași factură lună de lună

Pentru a veni în sprijinul clienților care își doresc să aibă cheltuieli predictibile lună de lună, E.ON Energie România a lansat de curând produsul E.ON Cost Control Gas. Astfel, indiferent de consumul lunar de gaze naturale, clienții achită sume egale, timp de 11 luni, iar regularizarea financiară se va face în luna a 12-a. Prețul gazelor naturale pentru cei care optează pentru acest produs este fix, timp de 12 luni.

Soluții sustenabile pentru clienți

E.ON Life este soluția ce reduce cu până la 25% consumul de gaze naturale, prin intermediul centralelor termice în condensare controlate prin termostate inteligente. Pe lângă serviciile de instalare incluse în pachet, clienții beneficiază și de un sistem de plată în rate, direct pe factura de gaze naturale.

Un alt pachet, E.ON Assist Gas Plus, propune clienților furnizarea gazelor naturale și asistență tehnică 24/7. Intervențiile incluse acoperă reparaţii la centrala termică sau boiler, precum și reparații la instalația electrică.

Produsul E.ON Duo propune electricitate și gaze naturale la pachet, de la un singur furnizor de încredere, o singură factură pentru ambele servicii, emisă lună de lună și gestionarea simplă, prin plată unică.

E.ON Green Home vine cu electricitate de la apă, vânt și soare. Clienții pot contribui astfel la un viitor nelimitat de verde, prin reducerea amprentei de CO2 și a consumului de hârtie, factura fiind emisă electronic, prin intermediul contului E.ON Myline.

E.ON sprijină clienții care doresc să producă energie verde

E.ON Solar Home, soluția completă de panouri fotovoltaice, este dedicată clienților casnici, viitori prosumatori, care doresc să producă energie verde din sursă solară, și astfel să își reducă consumul de electricitate din rețea, protejând în același timp mediul.

E.ON Drive este soluția la cheie dedicată posesorilor de mașini electrice și include pachete de echipamente dar şi servicii care să răspundă nevoilor specifice pieţei e-mobility.

(TB 106)

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Companiile clujene MOL și Cemacon, laureate la Gala Energynomics

Articolul următor

Diabet, insulină, stil de viaţă sănătos cu Prof. Univ. Dr. Gabriela Roman

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share