Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cei mai doriți angajatori din Cluj: Endava, Bosch și NTT

Multinaționalele din domeniul informatic sunt cele mai “vânate” de către clujeni | Foto: Endava

Companiile informatice sunt cele către care se orientează cei mai mulți dintre aspiranții la un loc de muncă, atât la nivel de Cluj, cât și de România, potrivit unui top publicat de platforma Hipo.ro.

Primele locuri în clasamentul pe județ din topul “Most Desired Employers in Romania 2021” au fost ocupate de companiile Endava, Bosch România și NTT DATA Romania. Le urmează Emerson, Banca Transilvania, Microsoft, Accesa, Google și AROBS Transilvania.

În topul pe Cluj mai apar Cognizant Softvision, Yardi, IBM, Continental, Fortech, Accenture, Garmin, Amazon, 8×8, Porsche Engineering, Evozon, UiPath, Oracle, E.ON, Bitdefender, Porsche Group România, 3Pillar, Bombardier, Telenav și Yonder. La nivel național, pozițiile cele mai bune le ocupă Microsoft, Continental, Oracle, Amazon și IBM.

Studiul a fost realizat de către agenția Catalyst Solutions în perioada decembrie 2020 – aprilie 2021, pe un eșantion de 14.300 de respondenți. Acesta reprezintă un instrument de referință complex care măsoară nivelul de atractivitate a angajatorilor din România și oferă o înțelegere a comportamentului candidaților și așteptările acestora, în raport cu angajații locali.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cum au evoluat în 2021 șantierele de autostrăzi ale Ardealului

Articolul următor

Firmele din Satu Mare au angajat peste 4.300 de persoane în primele 11 luni din 2021

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Total
1
Share