Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Proiect de reabilitare a 18 străzi din Lipova în valoare de peste 8 milioane lei

A fost finalizat și predat proiectul tehnic pentru execuția lucrărilor în cadrul investiției prin care se vor reabilita 18 străzi din Orașul Lipova. Este ultimul pas necesar de îndeplinit înainte ca lucrările să poată fi demarate.

În ceea ce privește durata de realizare, conform contratului de lucrări, primele trei luni de zile de la data semnării, au fost alocate pentru elaborarea proiectului tehnic, a detaliilor de execuție și a documentațiilor pentru obținerea avizelor și acordurilor, ulterior acestor trei luni durata de execuție propriu-zisă a lucrărilor fiind prevăzută pentru 12 luni

Cele patru firme asociate care vor asigura execuția lucrărilor pentru cele 18 străzi, ( SC Work Intelligence, SC Agro Mineral RWS, SC Cavadini Construct și SC MGM Design), au acum toată documentația la îndemână, așteptând doar ca vremea și temperaturile de afară să permită demararea lucrărilor propriu-zise.

Cu o valoarea de 8.424.349,78 lei și finanțat de Ministerul Dezvoltării, în cadrul PNDL 2017-2020, proiectul va asigura conform obiectului contractului proiectarea și execuția lucrărilor de reabilitarea a infrastructurii rutiere pe 18 străzi din Orașul Lipova: Str. General Petrescu, Str. Cuza Vodă, Str. V. Alecsandri, Str. 1 Decembrie, Str. Mețianu, Str. M. Viteazul, Str. Viilor, Str. Mureș, Str. M. Eminescu, Str. Sarmisegetuza, Str. Înv. I. Tuducescu, Calea Timișorii, Str. A.Vânătu, Str. Sgt. E. Chiriță, Str. Zorilor, Str. Clujului, Str. Lugojului și Str. E. Murgu, fiind vorba despre cel mai complex proiect dintre toate proiectele realizate pentru acest gen de lucrări, cu cel mai mare număr de străzi cuprinse, fiind incluse ultimule străzi din Orașul Lipova care necesită o reabilitare a infrastructurii.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Vin banii europeni pentru universitățile Transilvaniei

Articolul următor

Taxa de salubrizare, eliminată la Baia Mare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share