Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Care sunt firmele care fac angajări în județul Bihor la început de an 2022

smacap_Bright

Începutul de an 2022 vine cu o ofertă de aproape 1.300 de locuri disponibile în județul Bihor. Potrivit datelor AJOFM Bihor, din oferta de 1.293 de joburi, 1.043 sunt la Oradea. 86 de locuri de muncă se adresează persoanelor cu studii superioare, 582 sunt pentru persoanele cu studii medii sau școală profesională și 374 de locuri de muncă sunt pentru muncitorii necalificați.

Cel mai mare angajator din județul Bihor, Plexus Services, caută analiști costuri, ingineri ecologi, manageri de proiect, specialiști recrutare.

Altă companie din Parcul Industrial Oradea, Purem – fost Eberspaecher – angajează ingineri, programatori, planificatori, șefi unitate elementară de lucru și specialiști HR.

Nidec, tot din Parcul Industrial Oradea, are nevoie de analiști cumpărări, asistenți comerciali, ingineri producție, ingineri proiectanți, referenți marketing.

Ebm Papst Automotive caută programatori producție juniori, ingineri proces și specialiști calitate.

A crescut, față de anul trecut și numărul locurilor de muncă din județ. Astfel, la Salonta sunt oferite 71 de joburi. Principalii angajatori care au nevoie de mână de luccru sunt VPK Packaging, De Longhi Romania și Ave Bihor. La Aleșd sunt diponibile 64 de locuri de muncă, cele mai multe de către Salaam Foods, Carite Shoes International, Sidafrom.

La Beiuș sunt disponibile 57 de locuri de muncă. Cele mai multe sunt oferite de Atelierul de scaune, EML Confecții și Tapițerie și Leoni Wiring Systems. Din Marghita provine o ofertă de 59 de joburi, cea mai mare parte de la Leoni Wiring Systems, Unicarm, Stilo Evora, Home Mob West.

Locuri de muncă vacante in Bihor

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Nisipurile bituminoase din Ardeal, soluție la problema autostrăzilor

Articolul următor
Reducerea secțiilor și mutarea fabricii de abrazive Carbochim Cluj sunt necesare pentru a salva unitatea, susține directorul Viorel Popoviciu.

Iulius scoate la vânzare platforma Carbochim cu 50 de milioane de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share