Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

DP Consult va stabili fezabilitatea drumului expres București – Alexandria

Drumul de mare viteză dinspre capitală către Alexandria era prevăzut inițial până la Craiova | Foto: Transilvania Reporter

O asociere clujeană condusă de compania DP Consult a câștigat contractul de 4 milioane de euro pentru elaborarea studiului de fezabilitate necesar construirii șoselei de mare viteză.

În urma finalizării procesului de evaluare a ofertelor, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a declarat câștigătorul contractului având ca obiect elaborarea studiului de fezabilitate pentru acest drum de mare viteză. Câștigător al licitației este asocierea DP Consult DP (lider), Explan (asociat 1), SCA Teaha & Fuzesi (asociat 2), cu prețul de 16,1 milioane de lei, fără taxa pe valoarea adăugată (TVA).

Durata contractului este de 17 luni de la data sa de începere. În cadrul contractului se vor presta următoarele servicii și documente: elaborarea studiului de fezabilitate; asistență tehnică acordată beneficiarului pentru susținerea aplicației de finanțare și pentru procedura de atribuire a contractelor de proiectare și execuție a lucrărilor.

“Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea contestaților sau plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire”, conform CNAIR. Tronsonul vizat făcea parte din “Autostrada Sudului” București – Alexandria – Caracal – Craiova (195 km), cu extindere propusă spre A1 pe traseul Drobeta – Lugoj, estimată la 764 de milioane de euro în Master Planul General de Transport al României.

Total
28
Shares
1 comment
  1. Alexandria – București , autostradă iar Botoșani – Suceava – Bacău – Focșani , cu ramificații Galați și Buzău cu legături la București și Constanța când ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Nord Conforest începe lucrările la Parcul Feroviarilor

Articolul următor

Aquaparkul de 16 milioane de euro al Sălajului, confirmat în strategia județului

Citește și:
Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania IT Cluj (TITC) și singurul din acest domeniu care a intrat în comunitate.
Citeste mai mult

Bolt intră în Transilvania IT Cluster

Aplicația europeană de ride-hailing devine partener de mobilitate al organizației clujene. Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
28
Share