Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Profi, partener principal al FRH

La începutul acestui an, magazinele Profi au devenit partener principal al Federației Române de Handbal (FRH), ridicând acum la cel mai înalt nivel susținerea pe care o acordă handbalului de la noi încă din 2016.

Credem în forța handbalului românesc, în contribuția lui la educarea unui tineret sănătos și la promovarea imaginii României în general. Susținând echipa națională feminină timp de mai mulți ani am putut remarca eforturile consecvente ale FRH, iar asta ne-a determinat să ne extindem suținerea către toate tipurile de activități pe care le promovează federația: loturile masculine si feminine, echipele nationale de seniori, tineret, cadeti, juniori si programul Plan Talent”, a declarat Pawel Musial, Directorul general Profi Rom Food.

Sportul condensează câteva valori care se regăsesc și în alte industrii: muncă, echipă, rezultate! Faptul că Profi a devenit partener principal al F.R.H. arată că împărtășim aceleași valori și gânduri de viitor”, a declarat Alexandru Dedu, președintele FRH.

O prioritate a magazinelor Profi este să acorde copiilor cât mai multe șanse de a se dezvolta armonios. De aceea contribuim cu entuziasm la desfășurarea proiectului Plan Talent, al FRH, prin care cei mai talentați copii din toată țara au acces la antrenamente cu cei mai experimentați antrenori din România, inclusiv cu antrenorii loturilor naționale”, a adaugat Călin Costinaș, Director general adjunct Profi.

Cu peste 1.560 de magazine, Profi este rețeaua de retail alimentar cu cea mai mare acoperire geografica de la noi și, cu peste 26.000 de angajați în magazine integrate și partener, este cel mai mare angajator privat din România.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Care sunt cei mai mari angajatori din Arad

Articolul următor

Primii zece angajatori din județul Satu Mare au peste 12.000 de salariați

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share