Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primii zece angajatori din județul Satu Mare au peste 12.000 de salariați

La 12.046 de persoane se ridica cifra angajaților primelor zece companii din Satu Mare în anul 2020 potrivit bilanțurilor depuse de acestea.

Cel mai mare angajator din județ, Unicarm, cu profil de activitate fabricarea produselor din carne și comercializarea acestora, număra în 2020 nu mai puțin de 3.026 de angajați. Locul doi este ocupat de Zes Zollner Electronic, care are profil de activitate fabricarea de echipamente electrice, cu 2.297 de angajați, iar pe locul trei se clasează – DRM Draxlmaier Romania Sisteme Electrice (profil de activitate – fabricarea de echipamente electrice și electronice pentru autovehicule și pentru motoare de autovehicule) – cu 2.228 de angajați.

Pe locul patru se clasează Contitech Fluid Romania – care fabrică produse din cauciuc pentru industria auto – cu 1.222 de angajați, iar pe locul cinci o companie care fabrică aparate electrocasnice – Electrolux Romania – cu 922 de angajați. Al șaselea angajator din Satu Mare în 2020 a fost o companie cu profil de activitate fabricarea mobilei – Polipol Mobila – cu 804 salariați.

Pe locul șapte s-a clasat Apaserv Satu Mare, care are ca profil de activitate tratarea și distribuția apei, cu 440 de angajați, iar pe locul opt – Top Design Furniture – o companie care fabrică mobilă pentru birouri și magazine – 371 de angajați. Ultimele două locuri în Top 10 angajatori Satu Mare sunt ocupate de Santec și Delfingen Ro – Satu Mare, fiecare cu câte 368 de angajați la sfârșitul anului 2020.

Top 10 angajatori Satu Mare

1. Unicarm – 3.026 de angajați;

2. Zes Zollner Electronic – 2.297 de angajați;

3. DRM Draxlmaier Romania Sisteme Electrice – 2.228 de angajați;

4. Contitech Fluid Romania – 1.222 de angajați;

5. Electrolux Romania – 922 de angajați;

6. Polipol Mobila – 804 angajați;

7. Apaserv Satu Mare – 440 de angajați;

8. Top Design Furniture – 371 de angajați;

9. Santec – 368 de angajați;

10. Delfingen Ro-Satu Mare – 368 de angajați.

Topul companiilor din Transilvania și Banat poate fi văzut în Elite în Business II, apărut în Transilvania Business 107, care iese de la tipar în aceste zile.

Total
7
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Profi, partener principal al FRH

Articolul următor

Educație la cel mai înalt standard în cadrul Universității Tehnice de Construcții București prin implementarea primei celule cu robot din România - KUKA Ready 2 Educate - cu noul model de controler

Citește și:
Citeste mai mult

Primăria Arad lucrează la noul PUG

Călin Bibarț, primarul Aradului a anunțat luni, 20 martie 2023, într-o conferință de presă că noul Plan Urbanistic…
Citeste mai mult

Rețeaua Sanovil se extinde la Bistrița

Grupul Sanovil, care înglobează o policlinică, două spitale, laborator de analize şi centru de imagistică, a realizat o…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
7
Share