Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Directorii DEER din Bistrița și Oradea, premiați la Gala Invest Energy

Gala Invest Energy premiază specialiști relevanți din România în acest domeniu

Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj a pus în lumină doi specialiști la Gala Invest Energy, Ionel Boja și Alexandru Roman, directorii celor două sucursale fiind premiați pentru activitate, profesionalism și performanțe.

Doi specialiști din cadrul DEER, companie din grupul Electrica, au urcat pe scenă la gala cu tema „Să punem oamenii din energie în lumină” pentru a fi prezentanți și premiați. Ionel Boja, director sucursala Oradea, și Alexandru Roman, director sucursala Bistrița, au primit diplome de excelență și trofee.

De formație inginer electroenergetic, Roman și-a început activitatea în cadrul Dispecerului Energetic, ca inginer reparații instalații electrice. A lucrat la Conel și Renel Bistrița ca dispecer și șef serviciu. A ocupat mai multe poziții de conducere la SDFEE Bistrița, iar acum este directorul sucursalei.

Boja a absolvit Facultatea de Electrotehnică din Timișoara, este inginer, dar și economist, având doctorat cu teza: studii si cercetări privind diagnoza tehnică a echipamentelor de înaltă şi medie tensiune din sistemele electro-energetice.

Anterior a fost inginer șef distribuţie şi informatică, șef secţie înaltă tensiune, cadru didactic la Universitatea din Oradea. Printre realizările sale se numără retehnologizarea staţiilor de transformare din Oradea, liniile electrice aeriene de 110kV de la Marghita la Săcueni și Suplacu de Barcău.

Parte a grupului Electrica, DEER este cel mai important operator național de rețele de distribuție a energiei electrice din țară, cu o acoperire de 18 județe, din trei zone geografice, reprezentând 40,7% din teritoriul României. Filialele de distribuție de energie Nord și Sud ale Electrica din zona Transilvaniei s-au contopit într-o nouă entitate, alături de Muntenia Sud.

Activele şi pasivele deţinute de acestea au fost transferate către DEER, în calitate de societate absorbantă, în schimbul emiterii în favoarea Electrica (acţionarul societăţilor absorbite) de titluri noi în capitalul societăţii absorbante. Afacerile DEER se ridicau la 709 milioane de lei în 2020, numărul angajaților triplându-se, după fuziune, la 6.300.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

1,8 miliarde de euro pentru "TGV-ul" Cluj – Bihor

Articolul următor

ANIS deschide sesiunea de înscriere pentru competiția anuală a celor mai bune proiecte din industria IT

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share