Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Leoni începe anul cu angajări masive la Bistrița. Caută 200 de asamblori

Filiala din Bistrița a devenit fabrică-lider pe proiectele de electro-mobility în cadrul holdingului german | Foto: Leoni

Producătorul de cabluri pentru industria auto Leoni Wiring Systems (LWS) Bistrița a lansat o ofertă de angajare pentru peste 200 de persoane, majoritatea pentru muncitori la asamblare.

Principalele poziții sunt disponibile pentru muncitori la asamblarea de cablaje auto (200), plătiți cu 2.500 de lei salariu brut, dar și pentru tehnicieni mentenanță, magazineri sau ingineri de calitate și proiectare (ultimele, pentru persoane cu studii superioare de specialitate).

Principalele beneficii sunt pachetul salarial, primele de sărbători, zilele libere plătite, sporuri de fidelitate, reduceri la telefonia mobilă, transport în comun și parcare gratuite.

Producătorul de cabluri pentru industria auto din grupul german Leoni a pornit, în toamnă, o acțiune de recrutare, majoritatea posturilor fiind disponibile pentru muncitori necalificaţi la asamblarea şi montarea pieselor

Compania deţinută de Leoni Bordnetz Systeme este furnizor global de produse, soluții și servicii de management al energiei și datelor în domeniul construcțiilor de mașini și alte domenii industriale. LWS, societate cu peste 5.000 de angajați, furnizează sisteme de cablaje pentru producători internaționali premium de mașini.

Anul trecut, filiala din Bistrița a devenit fabrică-lider pe proiectele de electro-mobility în cadrul diviziei WSD a holdingului. Cu 13.000 de angajaţi în România, Leoni este unul dintre cei mai mari angajatori industriali din țara noastră. Principalii săi competitori în domeniu, la nivel național, sunt Robert Bosch, Hella, Aptiv Technology și Lear Corporation.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Solaris va livra șapte autobuze hibrid către TPL Cîmpia Turzii

Articolul următor

Primăria Reșița și Consiliul Județean Caraș-Severin dau două milioane de euro pentru studiul de fezabilitate al unui nou spital

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share