Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Solaris va livra șapte autobuze hibrid către TPL Cîmpia Turzii

Noile autobuze vor fi dotate cu sistem de ticketing și localizare GPS | Foto: PCT

Municipalitatea din Câmpia Turzii a semnat un contractul de furnizare a șapte autobuze urbane cu propulsie hibridă diesel – electrice, care vor deservi societății Transport Local Public (TPL).

Titularul contractului de furnizare a autobuzelor este societatea Solaris Bus & Coach (SBC), care va pune la dispoziția municipiului autobuzele dotate cu sistem de ticketing și localizare GPS cel târziu până la 10 septembrie.

Valoarea investiției este de 12,3 milioane de lei, plus taxa pe valoarea adăugată, și va fi suportată din fonduri europene, în baza proiectului care vizează infrastructura de transport public și măsurile pentru mobilitate alternativă în Câmpia Turzii, aflat în implementare.

„Marcăm o nouă premieră pentru Câmpia Turzii. Avem companie de transport public, vom avea un parc auto de șapte autobuze hibrid noi și un sistem de transport public propriu, pentru prima dată în municipiul nostru.

Aștept cu nerăbdare livrarea autobuzelor de către partenerii de la Solaris și sunt convins că feedback-ul pe care îl vom primi de la cetățeni va fi extraordinar. După operaționalizarea autobuzelor, acestea vor circula, în prima etapă doar în interiorul municipiului”, afirmă primarul Dorin Lojigan.

Autobuzele livrate de SBC deservesc mai multe municipii mari din România, iar calitatea acestora este recunoscută la nivel internațional, atât în ceea ce privește fiabilitatea, cât și siguranța, consideră reprezentanții instituției clujene.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Dezvoltatorii Ciorcilă și Goia au undă verde la ansamblul de pe platforma Tehnofrig

Articolul următor

Leoni începe anul cu angajări masive la Bistrița. Caută 200 de asamblori

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share