Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primăria Reșița și Consiliul Județean Caraș-Severin dau două milioane de euro pentru studiul de fezabilitate al unui nou spital

În urmă cu câteva zile a fost lansată pe platforma de licitații electronice procedura pentru achiziția serviciilor de proiectare pentru Noul Spital Județean de Urgență Reșița. Pentru ridicarea unității medicale își pun forțele împreună Primăria Reșița și Consiliul Județean Caraș-Severin.

Această etapă include achiziția serviciilor de proiectare și a tuturor documentațiilor necesare pentru obținerea autorizației de construcție. Valoarea estimată a serviciilor achiziționate este de aproximativ 2 milioane de euro și este susținută din bugetul Consiliului Județean și al Primăriei Reșița, în părți egale. Totodată, pentru acest proiect Consiliul Local Reșița a pus la dispoziție un teren de 12 hectare, în zona Triaj.

După obținerea finanțării pentru noul spital modular, proiectul de construcție a unui nou spital județean este al doilea proiect derulat prin colaborarea dintre Consiliul Județean Caraș-Severin și Primăria Reșița.

În luna noiembrie, cele două administrații au reușit depunerea la finanțare a proiectului unui spital modular, proiectul fiind depus în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare. Spitalul modular va fi construit în curtea Spitalului Județean Reșița, pe un teren de 1700 de metri pătrați. Valoarea acestu proiect este de 14,6 milioane de euro.

În ceea ce privește Județeanul nou, se dorea obținere de fonduri prin PNRR, dar, cel puțin deocamdată, proiectul nu a fost inclus la finanțare din această sursă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Leoni începe anul cu angajări masive la Bistrița. Caută 200 de asamblori

Articolul următor

Harry Bannatyne, noul Group Head of Client Relations pentru CTP

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share