Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Scallier ridică trei mall-uri Funshop Park în Ardeal și Banat

Dezvoltatorul polonez a inaugurat complexul din Focșani la finele anului trecut | Foto: FRP

Dezvoltatorul polonez Scallier va finaliza investiția în noul mall din Turda în cea de-a doua parte a acestui an, pregătind astfel de complexe comerciale în orașe ca Timișoara sau Hunedoara. 

Funshop Retail Park (FRP) a primit autorizația de construire, iar polonezii de la Scallier au anunțat că vor demara lucrările cât de curând, conform Turda News. Noul mall va fi amplasat în spatele hipermarketului Kaufland și va avea o suprafață închiriabilă de 9.082 mp, cu 270 de locuri de parcare.

Scallier vrea să finalizeze investiția în acest an, în trimestrul III sau IV. Investiția într-un parc de acest gen este estimată între 5 și 10 milioane de euro. O parte dintre spațiile disponibile au fost deja rezervate, iar printre chiriași se numără New Yorker, Flanco sau Zoo Center.

Este de așteptat ca acestora să li se alăture inclusiv lanțuri de retail din Polonia, cu care compania a afirmat că se află în etape avansate de negociere. Scallier a pătruns pe piața din România în anul 2020 și și-a propus construirea unor parcuri comerciale în orașe mai mici, unde nu există încă suficiente spații de retail.

”Funshop Park este un nou lanț de parcuri comerciale care vor fi construite în orașe mici și mijlocii din România, având facilități compacte adaptate nevoilor comunităților locale. Obiectivul nostru este să creăm un mediu care să se potrivească foarte bine nevoilor și așteptărilor locuitorilor orașelor mici și mijlocii din România și cerințelor lanțurilor locale și internaționale de retail”, susțin reprezentanții FPR.

Anul trecut, compania poloneză a deschis două astfel de parcuri comerciale, la Focșani și la Roșiori de Vede și pe lângă investiția de la Turda, mai vizează construirea unor parcuri similare în Timișoara, Hunedoara și Vaslui.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Bugetul Clujului pentru acest an: 434 de milioane de euro

Articolul următor

Centura Biharia și drumul de legătură Biharia – Paleu, din fonduri europene

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share