Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Poliart verifică fezabilitatea aquaparkului de 22 de milioane de euro din Turda

Daniel Tivadar a semnat contractul pentru studiul de fezabilitate la aquaparkul turdean

Biroul de arhitectură Poliart Oradea a semnat contractul pentru efectuarea studiului de fezabilitate necesar investiției în primul parc acvatic din municipiul Turda.

“Este încă un pas important pentru dezvoltarea turismului de agrement în orașul nostru”, a declarat primarul Cristian Matei. Contractul pentru studiul de fezabilitate la complexul de agrement din Turda are ca obiect mai multe documente pe care Poliart trebuie să le realizeze.

Printre acestea se numără studii studiu topografic, geotehnic, hidrogeologic; scenariu de securitate la incendiu; audit energetic și studiu privind utilizarea unor sisteme alternative de eficiență ridicată; proiect tehnic; asistență tehnică din partea proiectantului, documentație tehnică pentru autorizarea de construire; certificat de performanță energetică.

Proiectul evaluat la 22 milioane euro vizează un aquapark pe 17 ha, finanțat din fonduri europene, care să cuprindă și amenajarea malurilor Arieșului. Administrația mizează pe atracția turistică a Salinei Turda, obiectiv apreciat la nivel mondial, dar și pe ștrandul de la Durgău. Un alt proiect vizează amenajarea unei telegondole între salină și Cheile Turzii.

Poliart este un birou de proiectare din Oradea care oferă servicii în domeniul construcțiilor, condus de Daniel Tivadar. Printre proiectele sale se numără planuri urbanistice de detaliu şi zonale; proiecte pentru construcții civile; proiecte peisagistice. Acesta a realizat anul trecut un proiect de aquapark pentru orașul bihorean Salonta.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ștefan Vuza despre evenimentele din Kazahstan în contextul ofertării pentru Rompetrol: "O furtună perfectă"

Articolul următor

Nivelul încasării taxelor şi impozitelor în Oradea a crescut în 2021 cu 15% față de 2020

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share