Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fabrica Ramira se modernizează pe granturi norvegiene

Societatea maramureșeană va introduce în producție mașini și echipamente noi, pe fonduri norvegiene | Foto: Ramira

Uzina băimăreană din grupul polonez Chropynska își va extinde linia de producție prin achiziționarea de mașini și echipamente noi, prin intermediul finanțărilor norvegiene.

Prin granturile din Spațiul Economic European (SEE), compania nu numai că își va crește producția și cifra de afaceri, dar va deveni și mai prietenoasă cu mediul, reducându-și cu 10% din consumul anual de electricitate.

Ramira este o întreprindere cu sediul în Baia Mare, care își desfășoară activitatea pe piața auto din România, fiind unul dintre principalii furnizori de dispozitive de sudură din țară pentru această industrie.

Deși pandemia a avut un efect asupra evoluției comenzilor, Ramira a reușit să rămână stabilă pe piață și să atragă tineri care să lucreze pe aceste mașini moderne. Proiectul este sprijinit de Norvegia, Islanda și Liechtenstein prin granturile SEE și Norvegia.

Chropynska Group (Polonia) controlează fabrica de mașini și utilaje cu afaceri de 78 milioane lei în 2020, cu un profit net de 1,4 milioane lei. Uzina locală de dispozitive de sudură pentru industria auto grupa 417 salariați și avea active imobilizate de 52 milioane lei, precum și capitaluri proprii de 30 milioane lei.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

PERSPECTIVE 2022. Alin Stegeran, Hagero: “Ne vom crește afacerile, flota și personalul”

Articolul următor

TULLY, dispozitivul câştigător la Health InnoStars Awards 2021

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share