Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Parcul științific Hanna, în căutare de operatori

Producător mondial de instrumente electro-chimice deține deține numeroase firme în Sălaj și Cluj | Foto: Hanna

Grupul american de instrumente și dispozitive a început anul cu o acțiune de racolare de operatori de producție pentru parcul său științific din localitatea sălăjeană Nușfalău.

Pozițiile vizate de compania Hanna Instruments se referă la operatori în unul sau două schimburi pentru departamentele de asamblare finală, montare de piese electronice; conectori; fabricație și ambalare de produse chimice noncorozive. Pachetul salarial nu a fost specificat, ci numai bonificațiile. Printre acestea se numără tichete de masă, transport gratuit, asistență medicală, calificare și instruire continuă, posibilitatea de promovare.

Producătorul de instrumente și dispozitive pentru măsură, verificare, control, navigație din Nușfalău a realizat, în 2020, afaceri de 179 milioane lei, în urcare de la 147 milioane lei și un profit net de 21,4 milioane lei, în comparație cu 16,7 milioane în 2019.

Hanna Instruments este cel mai mare producător mondial independent de instrumente electro-chimice, iar în România acesta deține numeroase firme în județele Sălaj și Cluj.

Compania inițială a fost fondată în Italia de Oscar și Anna Nardo, fiind prima din lume care dezvolta un contor de conductivitate portabil cu o singură sondă. Acum grupul are 40 de filiale în 32 de țări, sediul său fiind în Rhode Island (SUA). Fabricile sunt amplasate în Mauritius, Singapore, Ungaria și România.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

TULLY, dispozitivul câştigător la Health InnoStars Awards 2021

Articolul următor

Călin Iuga, avocat: „Munca de acasă ne va afecta negativ pe termen lung”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share