Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

DAS Engineering a ridicat un aparthotel la Cluj

Firma clujeană de instalații a început să acționeze ca dezvoltator imobiliar | Foto: DAS

Societatea de inginerie specializată în lucrări de instalații pentru diverși dezvoltatori și antreprenori a reușit să concretizeze, în acest început de an, un aparthotel în regie proprie la Cluj-Napoca.

“Pe lângă lucrările complexe de instalații executate pentru investiții precum Liceul Onisifor Ghibu, Seminarul Teologic Ortodox sau Imobil Betasil Frunzișului, am realizat și construcții în regie proprie. Am început cu un imobil de tip aparthotel de 11 apartamente, dar avem potențial și voință să creștem”, a relatat conducerea societății.

La aparthotel au contribuit, în afară de echipa DAS – proiectare și execuție a instațiilor, Archdesign – proiectare și GP Proiect – structuri. DAS a fost fondată în 2002 ca societate cu capital integral privat, având ca principal obiectiv oferirea, pe termen lung, a unor soluţii globale de antreprenoriat în domeniul instalaţiilor: proiectare, execuție, consultanță.

Anul trecut aceasta a realizat lucrări de eficientizare energetică a unor clădiri publice din Cluj-Napoca, precum Liceul Teoretic Onisifor Ghibu și Școala Gimnazială Nicolae Iorga, renovate și extinse pe bani europeni. Ca asociat unic al companiei de instalații figurează Alexandra Stoica.

Total
6
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Teren forestier de 100 ha, eliberat pentru Autostrada Transilvania

Articolul următor

Constructorii rețelelor de apă-canal din Sălaj, luați la rost pentru lucrările proaste

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
6
Share