Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Astor Com demarează “proiectul Kogălniceanu”

Parcarea din zona Universității Babeș-Bolyai va fi desființată | Foto: PCN

Antreprenorul Astor Com Târgu-Mureș va declanșa lucrările de modernizare pe  strada M. Kogălniceanu, din Cluj-Napoca, tronsonul cuprins între străzile Emmanuel de Martonne și Biserica Reformată.

Acestea au loc în cadrul proiectului de lucrări de amenajare urbană a străzilor M. Kogălniceanu, Universității și adiacente. Ele se vor desfășura, în prima etapă, pe trotuarul adiacent numerelor fără soț și determină interzicerea completă a parcării pe str. Kogălniceanu, tronsonul cuprins între De Martonne și Biserica Reformată.

Parcările existente vor fi desființate. Circulația pietonilor se va realiza pe trotuarul existent, adiacent numerelor cu soț. Pentru circulația autovehiculelor se va asigura o bandă de circulație, oprirea fiind interzisă pe tronsonul mai sus menționat. Lucrările sunt executate de către societatea de construcții Astor Com, fiind programate să dureze 19 luni.

Asocierea Astor Com – DE Construct Project Consult a fost desemnată drept câștigătoare a lucrărilor de modernizare a 10 străzi în zona centrală din Cluj-Napoca. Aceasta a fost unic ofertant la licitație, cu o propunere financiară de 37 de milioane de lei. Mossfern Arhitectură a proiectat obiectivul, în urma unui concurs de soluții organizat de Ordinul Arhitecților din România – Transilvania.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

PERSPECTIVE 2022. Logistic E Van Wijk: “Ne vom orienta spre digitalizare și protecția mediului”

Articolul următor

Elite în Business 2021. Banat și Transilvania. Județul BISTRIȚA-NĂSĂUD – Top 20 companii cu capital românesc

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share