Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Eveniment AIPROM: Fascinanta călătorie a cartofului, de la sămânță la farfurie!

Sursa foto: businessagricol.ro

FMC Agro România este unul dintre membri activi ai Asociației Industriei de Protecția Plantelor din România – AIPROM și susține proiectele derulate an de an de aceasta. În acest sezon, AIPROM și-a propus să aducă în atenția fermierilor importanța cartofului și a cultivării acestuia. Deși restricțiile curente ale pandemiei ne împiedică să ne strângem cu toții sub același acoperiș, AIPROM vă invită pe 27 ianuarie, la ora 13:00 la un eveniment online, live, menit să pună cartoful în lumina reflectoarelor: „Fascinanta călătorie a cartofului, de la sămânță la farfurie!”
V-ați întrebat vreodată cât de important este rolul pe care îl joacă cartoful în viața noastră?
De la gustarea preferată sau garnitura care merge cu felul nostru de mâncare preferat și până la recolta care are capacitatea de a hrăni constant o populație în continuă creștere, cartoful a devenit una dintre cele mai populare legume. Cartoful este prezent în viețile noastre și anul acesta este pus sub lumina reflectoarelor in cadrul evenimentului organizat de AIPROM.
Evenimentul va începe cu o discuție despre acțiunile și activitățile derulate de către AIPROM în anul 2021. Răspunzând întrebărilor adresate de către Lucian Mîndruță – moderatorul evenimentului, membrii Consiliului Director AIPROM vor transmite preocupările lor, de ce consideră că industria produselor de protecția plantelor este indispensabilă agriculturii și consumatorului și cum ne putem asigura că hrana românilor este sigură, hrănitoare și suficientă. În a doua parte a evenimentului, experții recunoscuți în acest domeniu vor iniția o discuție despre cartof, un aliment nelipsit de pe mesele românilor, unii afirmând chiar că este a doua noastră pâine. În cadrul dezbaterilor se vor prezenta etapele parcurse de cartofi până când aceștia ajung de la producători și procesatori la noi în farfurie. În calitate de moderator al evenimentului, Lucian Mîndruță va conduce discuțiile și va încerca să afle răspunsuri sincere la întrebările consumatorilor.
Evenimentul „Fascinanta călătorie a cartofului, de la sămânță la farfurie!” va fi transmis LIVE pe pagina de Facebook AIPROM și va putea fi urmărit și prin intermediul platformei ZOOM.
Vă invităm să consultați agenda completă a evenimentului „Fascinanta călătorie a cartofului, de la sămânță la farfurie!”

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Angajatorii din Zalău își aduc personal din Vietnam

Articolul următor

România a fost invitată să înceapă discuțiile de aderare la OCDE

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share