Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Încep lucrările de modernizare, amenajare și dotare a balneologiei din Ștei

Miercuri, 26 ianuarie 2022, s-a semnat contractul de începere a lucrărilor de modernizare, amenajare și dotare a secției de balneologie a Spitalului din Ștei.

Ministerul Dezvoltării a alocat o finanțare în valoare de 23,68 milioane de lei prin care vom asigura condiții moderne și servicii medicale mai bune pentru pacienți”, a declarat ministrul Dezvoltării, Cseke Attila.

În urma acestei investiții, comunitățile din Bazinul Crișului Negru, dar și pacienții din alte regiuni, se vor putea bucura de o unitate sanitară dotată cu aparatură și tehnologie modernă, bazin pentru tratamente hidrokinetoterapeutice, magnetoterapie și băi galvanice.

Clădirea construită în perioada 1975-1980 va fi reabilitată, iar în urma lucrărilor de extindere și modernizare noul complex va avea cabinete medicale și camere de tratament în caz de urgență, dar și cazare și spații pentru luat masa dedicat pacienților.

Totodată, complexul balneologic va avea dotările necesare pentru împachetare cu parafină, duș subacval și baie Stanger, masaj și kinetoterapie, terapie ocupațională, drenaj limfatic și ultrasunet, electroterapie și magnetoterapie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Tinerii din România vor să își înființeze afaceri la munte

Articolul următor

Proiecte urbanistice de 1 miliard de lei, autorizate la Cluj în anul doi al pandemiei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share