Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Apartamente de 13.000 de euro la Baia Mare, vândute investitorilor în cabinete medicale

Administrația județeană din Maramureș a scos la vânzare nouă locuințe în municipiul Baia Mare, la prețuri cuprinse între 13.000 și 103.000 de euro, pentru investitorii în domeniul medical.

Comisia de vânzare a spațiilor medicale a forului județean va organiza, în februarie, o licitație publică cu strigare pentru vânzarea mai multor spații proprietate privată a județului Maramureș, cu destinația de cabinete medicale sau activități conexe actului medical, pe str. Hortensiei.

Suprafața acestor apartamente, situate la nivelurile parter și etajele 1-4, variază între 40 și 316 mp, prețurile inițiale stabilite pentru licitații fiind între 65.000 și 513.000 de lei. Garanția de licitație va fi de 500 de lei.

Persoanele juridice sau fizice trebuie să dețină documente din care rezultă că sunt furnizori de servicii medicale, să aibă plata obligațiilor fiscale la bugetul de stat și local, să nu se afle în litigii, reorganizare sau faliment, să nu fie beneficiari ai altui contract de cumpărare în condițiile ordonanței de urgență a guvernului nr. 68/2008.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Un depou de tramvaie de peste 25 de milioane de euro va fi construit la Oradea

Articolul următor

Oradea va deveni un hub de legătură pentru transportatorii de mărfuri

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share