Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Businessmanul Ștefan Gadola, premiat pentru creativitate în domeniul energiei

Antreprenorul din Cluj a primit distincția pentru consecvență în sectorul energetic | Foto: Top Antreprenori

Unul dintre fondatorii grupului de soluții energetice EnergoBit, omul de afaceri clujean Ștefan Gadola, a primit distincția în cadrul Galei de excelență “Împreună Protejăm România”.

Premiul de excelență pentru consecvență și creativitate a fost atribuit președintelui Consiliului de Administrație al EnergoBit, fiindu-i astfel recunoscută contribuția semnificativă și experiența consacrată în domeniul energiei electrice.

Compania se află în faza de proiectare de capacități de energie regenerabilă de 2.000 MW în sistem fotovoltaic și de 1.000 MW în sistem eolian. EnergoBit a declanșat recrutări de electricieni și muncitori, în special pentru șantierele unde acționează. 216 milioane lei au fost afacerile firmei în 2020, cu 473 de angajați.

Institutul Național de Statistică și MediaUno au organizat gala, sub egida Academiei Române. În cadrul evenimentului în format hibrid, de la Cercul Militar Național București, juriul condus de Diana Păun – consilier prezidențial a acordat premii unor personalități marcante din domenii vitale ale societății.

Premiul de excelență pentru implicarea responsabilă în construirea viitorului a revenit rectorului Universității Tehnice din Cluj, Vasile Țopa. Printre cei care au înmânat distincțiile s-a numărat și ministrul clujean al apărării naționale, Vasile Dâncu, dar și Florin Spătaru – Economie, Adrian Chesnoiu – Agricultură.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Un inginer din Timișoara premiat cu o mașină electrică în urma campaniei E.ON - Energy Renew

Articolul următor

Europarlamentarul Daniel Buda: Îi încurajez pe fermieri să acceseze programele de dezvoltare disponibile

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share