Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Un inginer din Timișoara premiat cu o mașină electrică în urma campaniei E.ON – Energy Renew

Marele premiu al campaniei E.ON – Energy Renew, o mașină electrică 100%, Opel Mokka-E, a ajuns la Corneliu Chiriță-Emandi din Timișoara, de profesie inginer auto, pasionat de acest domeniu. Campania a fost dedicată clienților E.ON care au ales să încheie un nou contract de furnizare din piața liberă de energie.

 

A fost o surpriză deosebită pentru mine câștigarea marelui premiu. Mașina electrică este o variantă sustenabilă pentru a ne deplasa și de aceea consider că fiecare dintre noi trebuie să facem eforturi pentru a ajunge la o variantă mai verde a vieții noastre”, a spus Corneliu Chiriță-Emandi, prezent la Târgu Mureș pentru a intra în posesia premiului.

Marele premiu, care a constat într-o mașină electrică, este o alegere firească, întrucât se înscrie în linia de sustenabilitate pe care noi ne-am propus-o în strategia companiei, pentru un viitor nelimitat de verde“, a declarat Claudia Griech, directorul general al E.ON Energie România, care a oferit cheia mașinii câștigătorului desemnat în urma unei tombole.

Campania s-a desfășurat anul trecut, în perioada 28 septembrie – 5 decembrie, iar în concurs s-au calificat clienți E.ON care au contractat unul dintre produsele de energie electrică sau gaze naturale de pe piața liberă, produse cu energie din surse 100% regenerabile, cu asistență tehnică inclusă sau soluții complete de energie care permit un control mai bun al costurilor.

Premiile campaniei au constat într-o mașină Opel Mokka-E, 100% electrică, precum și în 1.000 de seturi de becuri care reduc consumul de energie și 10 pachete de energie gratuită timp de un an (5 pachete de energie electrică și 5 de gaze naturale).

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Untoldul de Poiana Brașov s-a anulat. “Nu îl puteam face cu peste 7.000 de oameni”

Articolul următor

Businessmanul Ștefan Gadola, premiat pentru creativitate în domeniul energiei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share