Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CNAIR poate continua licitația pentru porțiunea lipsă din autostrada Lugoj – Deva . Instanța a respins contestația Aktor

Selecția firmei care va construi cei zece kilometri de autostradă cu ”Tuneluri pentru urși” de pe A1, Lugoj – Deva, poate fi continuată de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Curtea de Apel București a respins contestația uneia dintre firmele excluse din procedura de selecție.

E oficial, instanța s-a pronunțat, compania Aktor nu are dreptate. Este sentința dată de Curtea de Apel București, după ce compania greacă, una dintre cele trei excluse de la licitație în prima selecție a contestat acest lucru în justiție. Hotărârea luată de instanță este definitivă și vine după ce societatea amintită a pierdut procesul și la instanța inferioară.

Ministrul Transporturilor anunța vineri la Timișoara că până la începutul lui februarie ar urma să știm firma care se va ocupa de acest tronson de autostradă, dintre Margina și Holdea, singurul lipsă din A1, între Nădlac și Sibiu.

Contractul pentru tronsonul respectiv este estimat la suma de 1,3 miliarde de lei. Traseul are o lungime de 9.13 km, din care 2,13 kilometru sunt două tuneluri.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CLINI-LAB. Performanță și parteneriate trainice.

Articolul următor

Firma care asigură managementul domeniilor de internet .ro va face platforma digitală de management a documentelor la Consiliului Județean Timiș

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Diriguitorii Spitalului Regional de Urgență (SRU) vor să construiască la foc automat, în patru ani, un obiectiv care stagnează de două decenii.
Citeste mai mult

20 de ani pentru o groapă

Diriguitorii Spitalului Regional de Urgență (SRU) Cluj vor să construiască la foc automat, în patru ani, un obiectiv…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share