Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Michelin, recertificată ca angajator de top în România

Grupul francez realizează permanent acțiuni de recrutare și calificare profesională | Foto: Michelin

Producătorul de anvelope cu fabrică la Zalău a primit certificarea de angajator de top, fiind singura companie din industria auto din țară care a obținut această atestare în ultimii trei ani consecutivi.

Compania și-a păstrat cel mai mare punctaj, peste 97%, la categoriile Business & People Strategy și Leadership, conform ABSL. Echipa Top Employer a analizat modul în care angajații sunt implicați în implementarea strategiei companiei, modelul de leadership și modul în care acesta asigură creșterea profesională a angajaților, strategia de atragere a talentelor, planificarea forței de muncă, integrarea noilor angajați.

“Acești doi ani au fost o provocare, sunt mândră de echipa noastră pentru că am continuat să evoluăm și să ne ajutăm angajații și comunitățile atunci când au avut nevoie. Intenția noastră a fost întotdeauna de a recruta pentru o carieră, nu pentru un loc de muncă” – Agata Trzcianowska, director de personal al Michelin Europa Centrală.

Grupul francez a inițiat un program de învățământ dual la Liceul Tehnologic Mihai Viteazul din Zalău. Anul trecut, 20 de locuri au fost disponibile aici pentru calificarea de mecanic de echipamente hidraulice și pneumatice. În ultimii trei ani, 70 de elevi au fost beneficiarii acestor programe dezvoltate în comunitățile locale unde Michelin își desfășoară activitatea industrială.

Scopul este a de a răspunde mai bine nevoilor de forță de muncă a rețelei de companii din județ. Michelin, lider în domeniul anvelopelor, și-a început activitatea în România în 2001. În prezent, grupul are în țara noastră 4.400 de angajați, trei fabrici – două la Zalău și una la Florești, dar și o rețea comercială.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Încă un pas pe hârtie pentru Spitalul Regional Cluj. Proiectul trenează de 10 ani

Articolul următor

Romstal și-a deschis două showroomuri în Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share