Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Se amână termenul limită pentru depunerea ofertelor la porțiunea din autostrada A1 cu ”tunelurile pentru urși”

Cele șase firme și asocieri de firme selectate să meargă mai departe în licitația de desemnare a constructorului tronsonului de autostradă cu ”tuneluri pentru urși”, dintre Margina și Holdea, singurul lipsă din A1, au primit în plus două săptămâni pentru depunerea ofertelor.

Nu vom afla firma câștigătoare a contractului pentru realizarea tronsonului Margina – Holdea din autostrada Lugoj – Deva la începutul lui februarie, așa cum anunța ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, dar, cel mai probabil, o vom face la jumătatea aceleiași luni. Pe SEAP s-a anunțat că noul termen limită pentru depunerea ofertelor este 14 februarie.

Cel mai probabil, procedura a fost întârziată de procesul prin care grecii de la Aktor contestau faptul că au fost excluși din licitație, la o primă selecție. Sentința finală a fost dată de Curtea de Apel București pe data de 25 ianuarie, aceasta fiind favorabilă Companiei de Drumuri.

În urmă cu o săptămână Sorin Grindeanu anunța că un câștigător al licitației ar urma să fie anunțat la începutul lui februarie.

Contractul pentru tronsonul Margina – Holdea este estimat la suma de 1,3 miliarde de lei. Traseul are o lungime de 9.13 km, din care 2,13 kilometru sunt două tuneluri.

În cursă au rămas Mapa Insaat, Alsim Alarko, Kolin Insaat, Strabag, Pizzarotti, Terna.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Endava și Optima Group devin partenere de cercetare ale UBB

Articolul următor

Metroul SA blochează “TGV”-ul Cluj – Ungaria

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share