Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Stadion omologat UEFA, pe banii CNI, la Zalău

Constructorii au promis că ridică stadionul în nouă luni de la obținerea autorizației

Compania Națională de Investiții (CNI) va finanța o nouă bază sportivă în reședința de județ a Sălajului, printr-o alocare de 1,1 milioane de euro.

În sala Avram Iancu din Primăria Zalău, conducerea instituției reprezentată de primarul Ionel Ciunt și de cei doi viceprimari, Teodor Bălăjel și Nicolae Fazakas, alături de reprezentanții Direcției de patrimoniu și Direcției tehnice, au avut discuții finale cu antreprenorul care a câștigat licitația.

Aceasta se referă la obiectivul de investiții pentru construcții de baze sportive proiect tip 1 – V2, încălzire cu gaz – construire bază sportivă Tip 1, str, Făgetului, din municipiul Zalău, investiție realizată prin CNI. Valoarea proiectului de investiții se ridică la 5,6 milioane de lei.

În cadrul întâlnirii s-au pus la punct ultimele detalii ale proiectului, iar constructorul a dat asigurări că, după ce se va obține autorizația de construire, în cel mult nouă luni obiectivul de investiții va fi terminat.

Noua bază sportivă va avea un teren de fotbal de dimensiuni mari, omologat UEFA, cu gazon sintetic, un teren cu dimensiunea de 40/20 din tartan, nocturnă, o parcare pentru două autocare și una pentru 55 de autoturisme. În cadrul acestei baze sportive se vor putea practica sporturi precum fotbal, volei și handbal.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Un consorțiu româno-spaniol finalizează autostrada Mureș – Cluj

Articolul următor

Parcul Etnografic din Cluj, revitalizat cu 12 milioane de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share