Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Napoli Centrale s-a primenit. Cum arată acum

Cel mai vechi restaurant italian din oraș și-a schimbat înfățișarea | Foto: Trend Furniture

Antreprenorul Trend Furniture a schimbat înfățișarea celui mai vechi restaurant cu specific italian din Cluj-Napoca, Napoli Centrale.

“Un local cu o istorie extrem de frumoasă a avut parte de o reamenajare completă a spațiului din interior, realizată de echipa noastră, avându-l ca Head of Design Team pe arhitectul Dan Rus. Am preluat proiectul în totalitate, începând de la realizarea proiectului de design și a randărilor, continuând cu demolările, construcțiile și finisajele interioare, crearea de mobilier “custom” și comanda de mobilier HoReCa.

De la concept și până la predarea locației la cheie, până la cele mai mici detalii, toți pașii au fost parcurși de echipa noastră pentru a da un nou look & feel acestui restaurant”, au informat reprezentanții Trend Furniture.

Napoli Centrale este un pioner al bucătăriei cu specific italienesc din Cluj-Napoca, fiind dat în funcțiune în 1998, în centrul orașului. Afacerea de familie inspirată din gastronomia orașului italian include restaurant, terasă și grădină. Trend Furniture este o companie clujeană specializată în amenajarea spațiilor din sectorul HoReCa,

Printre proiecte sale figurează hotelurile Reghina Blue și restaurantul Ana Lugojana din Timișoara, dar și localurile Marty, Hampton Inn sau Jazzissimo Lounge. Aceasta dispune de showroomuri la Cluj și la București. Asociații săi sunt deputatul Viorel Băltărețu (95%) și Mariana Sabina Rekkers (5%).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Vox Property Group: 4.650 mp de birouri închiriați și o finanțare de 10,5 milioane euro

Articolul următor

Premii de 40.000 de euro la competiția antreprenorială pentru liceeni „The Switch”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share