Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Dotări noi pentru centrul cultural de 3 milioane de euro din Beclean

Primele evenimente la noul centru cultural sunt vizate pentru acest an | Foto: Primăria Beclean

Contractul pentru dotarea Centrului Cultural “Liviu Rebreanu” (CCLR), investiție de 15,6 milioane de lei, a fost semnat. Noul complex cuprinde spații exterioare verzi și de promenadă.  

“Am semnat la București contractul pentru dotarea CCLR. În curând vom scoate la concurs posturile prevăzute în organigramă cu privire la coordonarea tuturor activităților culturale care vor fi organizate.

Clădirea cuprinde o sală de spectacole, o scenă mare, săli de cinema, lectură și repetiții, foaier, spații administrative, sală multifuncțională de capacitate medie, spații pentru activități interactive și de societate. Proiectul include și spații exterioare verzi și de promenadă, parcări și asfaltarea Aleei Trandafirilor”, a informat primarul Becleanului, Nicolae Moldovan.

CCLR este construit în zona Pieței Mari, în apropierea bazinului didactic de înot. Antreprenorul CML.RO s-a ocupat de proiectare, obținerea avizelor, acordurilor și autorizațiilor, organizarea de șantier și execuția lucrărilor. Sala de spectacole are 264 de locuri la parter și 70 la balcoane. Clădirea este dispusă pe parter și etaj, cu o suprafață utilă de 1.700 mp.

Printre proiectele mari care se derulează în Beclean se numără varianta ocolitoare – 18 milioane de euro, Grădina Urbană Transilvania – 30 de milioane, noile complexe de la Băile Figa – 15 milioane, majoritatea finanțărilor fiind vizate pe fonduri europene.

Total
72
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Cemacon își ridică o fabrică nouă: 12 milioane euro

Articolul următor

Privo In va avea hotel de 13 milioane de euro la Cluj

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
72
Share