Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Blachotrapez a cumpărat Revolt Energy

Producătorul de acoperișuri din țiglă metalică se va specializa și în panouri fotovoltaice | Foto: Blachotrapez

Grupul Blachotrapez, producător de acoperişuri din ţiglă metalică la Baia Mare, a achiziționat fabricantul de panouri fotovoltaice Revolt Energy și va deschide aici a doua sa fabrică, de 12,4 milioane de euro.

Înaintea Crăciunului, în acționariatul firmei băimărene, administrată de polonezii Jaroslaw Turczynski și Piotr Petryla, a intrat cu 40% și Revolt Energy SA (condusă în Polonia de Zaneta Kozminska și reprezentată în România de Hubert Kalinowski), conform 2M News.

Restructurarea acționariatului vine din faptul că Revolt Energy a fost cumpărat de holdingul Blachotrapez și înglobat în afacere, urmând să contribuie semnificativ la oferta de afaceri. Polonezii pot oferi acum atât acoperișul, cât și montarea pe acesta a panourilor fotovoltaice produse în regie proprie.

Din vara acestui an va intra în producție și a doua fabrică din Baia Mare a Blachotrapez (a treia din România), în urma unei investiții de 12,4 milioane de lei (dintre care jumătate ajutor de stat). Prima fabrică edificată în Maramureș de Blachotrapez și-a început producția în 2014.

Blachotrapez este un producător de top în învelitori de acoperișuri și fațade din Polonia, fondat de Jan Luberda, cu rețea de vânzări de 20 de filiale în România. Activitatea sa include producția, vânzarea și distribuția de învelitori, accesorii și prelucrarea de tinichigerie, societatea având 92 de angajați în 2020.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Elite în Business 2021. Banat și Transilvania. Județul HUNEDOARA – Top 20 companii cu capital românesc

Articolul următor

Elite în Business 2021. Banat și Transilvania. Județul HUNEDOARA – Top 20 companii cu capital străin

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share