Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sângeorz-Băi va avea bazin acoperit de 2 milioane de euro

Coordonatorii proiectului au vizitat amplasamentul viitorului complex sportiv

Compania Națională de Investiții (CNI)  alocă 10,3 milioane de lei pentru concretizarea bazinului acoperit de înot din cadrul complexului sportiv care va fi ridicat în orașul bistrițean.

Administrația locală a efectuat o vizită de lucru la amplasamentul pe care se va construi bazinul, în cadrul căreia s-au discutat diferite aspecte ce țin de începerea efectivă a lucrărilor.

Aceasta preconizează că în termen de trei luni să fie gata proiectul tehnic, să obțină autorizația de construire, urmând ca până cel târziu în vară, în urma predării amplasamentului. să înceapă lucrările propriu-zise.

Investiția este complementară cu un alt proiect aflat în implementare, construirea complexului sportiv de pe str. Someșului. Oraşul dispune de o varietate de resurse turistice, în special balneare, care nu sunt pe deplin valorificate.

În ciuda potenţialului existent, nivelul de diversitate a atracţiilor turistice este destul de scăzut, turiştii dispunând de o gamă restrânsă de posibilităţi de petrecere a timpului liber.

Prin acest proiect se doreşte construirea unui bazin de înot acoperit, promovând o viaţă activă, transformând staţiunea în una mai atractivă pentru unitățile de educație din zonă, asociațiile și cluburile sportive, cetățenii, turiști și mediu de afaceri.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ambasadorul Germaniei a vizitat trei mari fabrici din Transilvania

Articolul următor

Elite în Business 2021. Banat și Transilvania. Județul HARGHITA – Top 20 companii cu capital românesc

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share