Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mihaela Drăgoiu, de la Spălarea Banilor, la criptomonede

Fostul director din instituția de stat își va folosi experiența în mediul privat

Fostul director în cadrul Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor (ONPCSB) Mihaela Drăgoiu a preluat Departamentul de reglementare și conformitate legală al platformei Tradesilvania.

Platforma clujeană de investiții în criptomonede și bunuri digitale a anunțat extinderea echipei de conformitate și management prin numirea acesteia ca director de reglementare și conformitate legală.

“Piața de criptomonede are provocări de conformare specifice care necesită un dialog constant cu mediul financiar clasic și dezvoltarea continuă a cadrului de reglementare, intern și extern. Un obiectiv strategic e să susținem dialogul de durată cu instituțiile statului și să participăm ca o componentă educațională gratuită, esențială pentru toți participanții la piața de bunuri digitale din România și UE”, spune Drăgoiu.

Misiunea sa în Tradesilvania va fi de a dezvolta cadrul de conformitate legală existent al platformei pentru investiții digitale și adaptarea lui la noile cerințe legale din România și UE. Drăgoiu a participat direct la elaborarea cadrului legal în domeniul ce include furnizorii de portofele digitale și furnizorii de servicii de schimb între monede virtuale și monede FIAT ca entități raportoare, autorizarea sau înregistrarea acestora.

Ea a fost și reprezentant al ONPCSB în Comisia de autorizare a activității de schimb valutar din Ministerului Finanțelor. Tradesilvania oferă acces la 47 de criptomonede și 107 parități de tranzacționare automată, servicii over the counter de crypto asset management, custodie și infrastructură financiară blockchain. Compania este deținută, în procente egale, de Ciprian Dobrescu și de Răzvan Moldovan.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

S-a semnat contractual pentru proiectarea Centrului Cultural Multifuncțional Oradea

Articolul următor

Oradea a urcat în topul destinațiilor turistice din România pe anul 2021

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share