Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Grupul Clever, parteneriat cu o aplicație de pronosticuri sportive

Compania clujeană Clever Media Network (CMN) a încheiat un parteneriat cu dezvoltatorul de aplicații de pronosticuri sportive Yepp pentru platforma sa de conținut online Prima Play.

În competiția Prima Play Challenge, câștigătorii vor beneficia de acces la meciurile internaționale selectate, cu opțiuni de transport și cazare. „Yepp a identificat o nișă neexplorată până acum, pe o piață atât de veche și își propune să reinventeze modul în care oamenii interacționează cu evenimentele sportive. Ne-a convins viziunea YEPP de a oferi utilizatorilor o experiență completă și interactivă”, a menționat Orlando Nicoară, reprezentat al CMN.

Yepp permite pasionaților de sport să plaseze pronosticuri pe rezultatele evenimentelor sportive, concurând cu prietenii lor. Prima Play permite vizualizarea live a meciurilor din campionate interne și externe. Grupul CMN, avându-i ca acționari pe Adrian Tomșa (90%) și pe Maria Nicoară (10%) a cumpărat televiziunea de nișă Medika de la senatorul Vlad Pufu, fostul șef al B1 TV.

Holdingul media de la Cluj deținea Prima TV, posturile Look, iar prin firma Diplomatic Digital, canalele CineEst, ComedyEst și Cinemaraton. Printre deținerile CMN se mai numără Profit.ro, Agro TV sau Servus Cluj. Cifra de afaceri era, în 2020, de 189 milioane lei, profitul de 17 milioane, capitalurile de 19 milioane, activele imobilizate de 49 milioane, salariații, 180.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Elite în Business 2021. Banat și Transilvania. Județul SĂLAJ – Top 20 companii cu capital străin

Articolul următor

Cum va arăta noul pod Porțelanului din Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share