Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Skyline Engineering a reabilitat Colegiul Ana Aslan

La colegiul clujean a apărut o sală de sport modernă, de nivel competițional | Foto: Skyline

Societatea clujeană Skyline Engineering (SEC) a raportat finalizarea reabilitării termice a Colegiului Tehnic Ana Aslan (CTAA) din reședința de județ, proiectul fiind evaluat la 5 milioane de euro.

“Proiectul cuprinde 17 săli de clasă și 10 laboratoare cu specific profesional și o sală de sport modernă. Investiția a presupus reabilitarea termică, înlocuirea instalațiilor sanitare, electrice, încălzire și creșterea eficienței energetice”, a detaliat conducerea SEC.

Printre echipamentele montate se numără 16 panouri solare cu boiler cu serpentină pentru prepararea apei calde menajere; centrale de tratare care asigură aerul proaspăt, aparate de ventilație cu recuperator de căldură, baterii de răcire și încălzire pe apă, aeroterme alimentate cu agent termic cu refulare în jos a jetului de aer cald; centrale termice în condensație cu funcționare în cascadă.

La CTAA, de pe str. Horea, învață 425 de elevi, iar capacitatea sa a fost mărită la 525 după extindere. Corpul de clădire existent a fost reabilitat termic, s-a adăugat un etaj nou la clădire, iar instalațiile sanitare, electrice și de încălzire au fost înlocuite în totalitate. A fost construită o sală de sport modernă, de nivel competițional.

Școala va fi dotată cu echipamente didactice și de tehnologia informației și se vor crea facilități speciale pentru persoanele cu dizabilități. Valoarea lucrărilor s-a ridicat la 20,5 milioane de lei, fără taxa pe valoarea adăugată, durata de execuție fiind prevăzută la un an și jumătate.

SEC, societate specializată în lucrări de instalații sanitare, de încălzire și aer condiționat, a realizat o cifră de afaceri de 9,1 milioane de lei în 2020 și un profit de 1,2 milioane, cu 47 de angajați. Afacerile sale au crescut de șapte ori, iar efectivele, de cinci ori. Societatea îi avea ca asociați pe Doru Stoica (75%), Cornel Savu (12%) și Cosmin Borz (12%).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Polaris Medical va trata gratuit pacienții de coronavirus

Articolul următor

Mozaicul fabricii Armătura scapă de “urgia imobiliară”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share