Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Moșia Chindia va intra cu livrările pe zona Transilvaniei

Prima fermă de animale crescute prin pășunare din România a încheiat un partenriat cu compania Frigonet Logistics pentru a începe livrările în regiunile Transilvania și Banat.  

„Am avut foarte multe comenzi din Moldova, Transilvania, Cluj, Timișoara. Deși inițial plănuisem să livrăm doar în București, Ilfov și Dâmbovița – unde se află ferma, interesul foarte mare din țară ne-a determinat să căutăm variante prin care să livrăm produsele și familiilor din restul României. Am făcut teste, totul a mers conform planului, așa că am luat decizia de a lansa și oficial această opțiune”, a declarat fondatorul fermei, Vlad Miriță, cofondator al fermei.

„Am subvenționat semnificativ prețul livrării. Este o acțiune pe care ne-o asumăm, păstrând în minte misiunea cu care am pornit la drum – 1 milion de familii cu copii care să beneficieze de hrană curată. Nu am identificat niciun fel de diferență de structură sau gust între carnea proaspătă și cea congelată, așa că alegerea noastră a fost simplă”, spune Dan Cîrstea, cofondator.

Partenerul în acest demers este Frigonet Logistics, firmă de curierat cu mașini frigorifice cu o flotă de 30 de camioane care face livrări la nivel național către consumatorii finali (door-to-door) pentru magazinele online. Ferma a fost fondată în 2010, ca una de hobby  care să acopere necesitățile familiei Miriță. În 2021, a devenit o fermă de animale multispecie. Produsele sunt obținute exclusiv din animale crescute prin pășunare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Share Interiors Forum 2022 - eveniment dedicat arhitecturii, tehnologiei și designului interior

Articolul următor

Mediciniștii clujeni au reabilitat cu 2 milioane euro un cămin vechi de 60 de ani

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share