Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cities of Tomorrow, la a 10-a ediție. Concurs de proiecte dedicat dezvoltării orașelor

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK Romania) organizează a zecea ediție a conferinței Cities of Tomorrow, dedicată anul acesta ediției aniversare. În cadrul evenimentului va fi organizat un concurs de proiecte dedicat dezvoltării orașelor.

Evenimentul va avea loc între 5-12 aprilie 2022 și se va desfășura în format hibrid. În zilele de 5, 6 și 7 aprilie vor avea loc câte trei mese rotunde pe zi (online), iar în data de 12 aprilie evenimentul principal va avea loc în format hibrid în București.

În cadrul evenimentului va avea loc și un concurs de proiecte al Cities of Tomorrow #10 – Anniversary Edition. Cele mai bune proiecte vor avea posibilitatea să se prezinte în cadrul evenimentului și în zona de marketplace. Proiectele eligibile trebuie să se refere la următoarele teme: Marketingul regiunii / al locației investiționale; Dezvoltarea urbană sustenabilă; Implementarea de soluții inteligente sau Îmbunătățirea calității vieții.

Prezentare a proiectelor câștigătoare va fi un element important al conferinței Cities of Tomorrow #10 – Anniversary Edition, din data de 12 aprilie 2022 la București. „Împreună cu juriul nostru internațional de specialitate, vom selecta în avans proiectele câștigătoare. În ziua evenimentului, câștigătorii vor avea la dispoziție câte 10 minute pentru prezentarea proiectelor, după care vor putea răspunde întrebărilor din public. Câștigătorii vor beneficia de premii pentru încurajarea dezvoltării viitoare a proiectelor lor și de promovare prin AHK Romania pe durata unui an de zile”, anunță organizatorii evenimentului.

Astfel, vor fi oferite trei premii, după cum urmează:

Premiul pentru câștigătorul categoriei societatea civilă / ONG / asociație: participarea la o delegație de afaceri organizată de AHK Romania în domeniul dezvoltării durabile în Germania.

Premiul pentru câștigătorul categoriei mediul de business: 1 an de parteneriat econet romania.

Premiul pentru câștigătorul categoriei administrație publică: participarea ca vizitator la Expo Real 2022, cel mai important târg din Europa pentru proiecte imobiliare și investiții.

Înregistrarea proiectelor se face online până la data de 14 martie 2022, prin completarea acestui formular. Ulterior, participanții trebuie să trimită o prezentare a proiectului înscris (format PPT / PDF) pe adresa de e-mail lascu.daria@ahkrumaenien.ro. Până la data de 4 aprilie 2022 vor primi confirmarea calificării în etapa finală.

Menționăm că înregistrarea la Cities of Tomorrow #10 – Anniversary Edition se face pe pagina evenimentului. De asemenea, Transilvania Business vă îndeamnă să utilizați codul promoțional personalizat transilvaniabusiness10 pentru a beneficia de 10% reducere la taxa de înscriere (acest cod va putea fi introdus în formularul de înregistrare, la secțiunea event code/ cod eveniment).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Președintele Băncii Transilvania și proprietarul Diverta, angrenați într-un business de 400 milioane €

Articolul următor

Licitație pentru modernizarea Parcului Petőfi și pentru un nou parc în Episcopia

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share