Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

E.ON Energie România lansează două pachete de produse de energie cu protecție prin asigurare, în cazul situațiilor neprevăzute

E.ON Energie România a lansat pe piața de energie din România o serie de produse de gaze naturale și energie electrică care vin la pachet cu asigurări pentru evenimente nedorite sau care oferă garanție extinsă pentru produse electrocasnice și televizoare.

E.ON Protect Gas oferă clienților cu titlu de beneficiu, adițional serviciilor de furnizare a gazelor naturale, o asigurare în cazul producerii unor evenimente nedorite, între care șomajul, invaliditatea permanentă totală din accident sau spitalizarea. Protecția oferită clienților care se află într-una din aceste situații, constă în acordarea de către asigurător a unei compensații unice pentru un eveniment asigurat în cuantum de 1.350 de lei în cadrul unui an de asigurare, compensație ce va fi virată direct în contul acestora.

E.ON Duo Secure este un produs de utilități unic în România, care oferă adițional pachetului de gaze naturale și energie electrică, cu titlu de beneficiu clienților, o asigurare de garanție extinsă pentru produse electrocasnice și televizoare, care constă în repararea sau chiar rambursarea/înlocuirea acestor produse pentru 2 evenimente asigurate/an de asigurare, maxim 5 bunuri. E.ON Secure Gas, dedicat clienților care aleg pachetul de gaze naturale și E.ON Secure Electric pentru cei care optează pentru energie electrică au aceleași tipuri de facilități ca și în cazul E.ON Duo Secure.

Informații suplimentare cu privire la termenii și condițiile de asigurare incluse în pachetele E.ON puteți găsi aici: eon.ro/oferta-protect-gas și eon.ro/oferta-duo-secure.

Notificarea daunelor se realizează foarte ușor, printr-un apel telefonic la 0213 122 002 sau adresând un email către technik.fax.at@allianz.com. Pentru sprijin privind beneficiile de asigurare și asistență suplimentară la daune se poate adresa un e-mail către daune.eon@marsh.com sau apela 0732 718 450 și 0737 971 453.

Pachetele de produse de energie cu protecție prin asigurare, pot fi accesate simplu și rapid, online pe eon.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Tinerii antreprenori ai Clujului, lansați în plină criză

Articolul următor

Parcul industrial Jibou se extinde cu 5 ha. Grovinvest, investiții de 4 milioane euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share