Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Companii și organizații de afaceri din Cluj se pun la dispoziția refugiaților

Mai multe companii din sectoarele hoteluri-restaurante, transport, farmaceutică, agro-alimentar, evenimente au intrat pe lista entităților locale care se implică în rezolvarea problemelor sociale generate de conflictul din Ucraina.

“Cetățenii municipiului care doresc să sprijine în orice fel refugiații din Ucraina o pot face fie prin intermediul Primăriei Cluj-Napoca, fie prin structurile societății civile. S-a alăturat acestei cauze inclusiv mediul de afaceri clujean. Lista este deschisă pentru toți cei care doresc să se implice”, a detaliat viceprimarul Dan Tarcea.

Municipalitatea clujeană a centralizat o listă cu companiile și organizațiile care și-au anunțat implicarea până acum. Printre organizații se numără Un Singur Cluj (din care fac parte marile festivaluri din oraș), Asociația Hotelierilor Clujeni, Organizația Patronală a Industriei Ospitalității, Cluj International Committee, Zona Metropolitană, AgroTransilvania Cluster, Rotary Samvs, Lions Transilvania.

Dintre agenții economici implicați fac parte Grand Hotel Napoca, Terapia, Campeador Inn, Carmangeria Moldovan, Club 30+. La nivel individual, mai multe hoteluri și restaurante din oraș au oferit cazare și masă refugiaților: Grand Italia, Casa Vikingilor, Spartan, The Place, Goodfellas Pizza, Country Pizza.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Lotus Therm Spa & Luxury Resort Băile Felix, premiat la Gala Top 50 Hoteluri de Business

Articolul următor

Rombat a reprezentat industria automotive a României în Polonia

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
ADAMA Ltd., lider mondial în industria produselor pentru protecția plantelor, anunță că Gaël Hili a fost numit Președinte și CEO de către Consiliul de Administrație începând cu 1 octombrie 2024. Hili se va alătura echipei de management din cadrul grupului Syngenta și își va desfășura activitatea în Tel Aviv.
Citeste mai mult

Președinte nou la ADAMA: Gaël Hili

ADAMA Ltd., lider mondial în industria produselor pentru protecția plantelor, a anunțat că Gaël Hili este numit de…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share