Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Rombat a reprezentat industria automotive a României în Polonia

Managerul Alin Ioaneș a participat la întâlnirile de afaceri din capitala Poloniei | Foto: Rombat

Directorul general al producătorului de baterii Rombat Bistrița, Alin Ioaneș, a fost desemnat să reprezinte industria automotive din țara noastră la vizita delegației naționale la nivel înalt în Polonia.

El a participat la întâlnirile bilaterale dintre cele două guverne în cadrul vizitei delegației Guvernului României conduse de premierul Nicolae Ciucă, la aniversarea a 101 ani de la încheierea primului tratat de alianță între aceste state.

“România și Polonia au o lungă tradiție de cooperare și prietenie, consfințită prin instituirea parteneriatului strategic în 2009. Întâlnirea a constituit un prilej pentru a reitera, alături de președintele Andrzej Duda, angajamentul pentru dezvoltarea unei relații privilegiate între statele noastre și pentru consolidarea cooperării, atât în cadrul NATO, cât și în cadrul UE”, a sintetizat Ciucă.

Rombat este cel mai mare producător de baterii din România și fabrică mai multe mărci, destinate în special automobilelor. A fost privatizat, apoi vândut concernului sud-african Metair. Managerul Alin Ioaneș anunța concretizarea, în 2022, a unui parc fotovoltaic care să genereze energie verde pentru capacitățile de producție. Afacerile fabricii erau, în 2020, de 395 de milioane de lei, cu un profit net de 22,6 milioane.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Companii și organizații de afaceri din Cluj se pun la dispoziția refugiaților

Articolul următor

Tenaris și-a digitalizat controlul și monitorizarea la Zalău

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share