Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Autonet Import a demarat un proiect pentru sprijinirea refugiaților din Ucraina

Autonet Import Satu Mare pornește un proiect cu trei ramuri distincte pentru ajutorarea refugiaților din Ucraina. Astfel, compania a pregătit trei direcții de sprijin pentru refugiați și pentru organizațiile implicate activ în ajutorarea lor.

O direcție este sprijinirea financiară a cultelor religioase care au proiecte de ajutor pentru refugiați. Reprezentanții Autonet Import au intrat în contact cu preoți locali, din zonele în care afluența de refugiați ucraineni este cea mai simțită, și au oferit, pentru început, un sprijin financiar, același pentru fiecare cult religios care oferă cazare, masă, produse de strictă necesitate, îmbrăcăminte sau îndrumare vecinilor noștri.

Am ales să facem acest lucru pentru că mulți dintre cei care trec acum granița dinspre Ucraina sunt femei și copii care, bineînțeles, se tem și nu au încredere în aproape nimeni. Au însă încredere în preoți și în reprezentanții bisericilor, astfel că ei sunt printre primii care au posibilitatea de a oferi ajutor”, spun reprezentanții Autonet Import.

Altă direcție este asigurarea mobilității refugiaților care se află în tranzit. Autonet Import lucrează cu foarte mulți parteneri de încredere. Astfel, cu ajutorul lor, le dăm posibilitatea celor care au fugit din Ucraina cu mașina să rămână mobili, chiar dacă autoturismele le fac greutăți. Facem asta prin asigurarea, în mod gratuit, a reparațiilor critice și a pieselor de schimb acelora care au nevoie de acest lucru. Mai mult, în cazul în care apare necesitatea unui serviciu de tractare pe teritoriul României, oferim această facilitate cu ajutorul prietenilor de la A24 Assistance”, precizează reprezentanții Autonet.

Mai mult, Autonet Import oferă transporturi de marfă ONG-urilor partenere. Rețeaua logistică a Autonet Import oferă o acoperire excelentă pe teritoriul întregii țări. Astfel, organizațiile non-guvernamentale care au de transportat mărfuri destinate ajutorării refugiaților ucraineni, au la dispoziție capabilitățile logistice ale companiei. Atât în ceea ce privește transportul propriu-zis, cât și alte servicii cum ar fi depozitarea, încărcarea și descărcarea mărfurilor.

Încurajăm toți partenerii Autonet Import să facă parte din acest proiect umanitar și să ne dea un semn în momentul în care află de o situație specială, sau de un caz care poate fi rezolvat prin cele trei ramuri ale efortului Autonet de ajutorare a refugiaților”, subliniază reprezentanții Autonet Import.

Despre Autonet Import

Autonet Import din Satu mare s-a clasat pe locul doi firme cu capital străin din Satu Mare în Topul Elite în Business realizat de revista Transilvania Business. Compania este furnizorul numărul 1 de servicii din domeniul auto pe piaţa românească şi îşi propune să-şi menţină poziţia de lider de piaţă şi să crească constant, oferind noi servicii şi soluţii pentru a răspunde cât mai bine nevoilor clienţilor săi. Compania a fost înființată în 1996 și deservește clienți în trei țări (România, Ungaria și Slovenia), prin trei centre de distribuție și 71 de depozite regionale. Autonet este membră a ATR – asociaţia celor mai mari importatori şi distribuitori de piese de schimb pentru automobile din lume.

Potrivit datelor de la Ministerul Finanțelor, Autonet a avut în anul 2020 o cifră de afaceri de 1.346,22 milioane de lei, un profit net de 33,08 milioane de lei și un număr mediu de angajați de 1.150. Compania are active imobilizate în sumă de 178,23 milioane de lei și capitaluri proprii de 401,72 milioane de lei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cluj Arena va avea 11 stații de reîncărcare a mașinilor electrice

Articolul următor

Începe studiul de fezabilitate pentru trenul de mare viteză Cluj - Bistrița

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share