Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Reînvie turismul din Sălaj. Se deschide stațiunea Bizușa

Hotelul Ceres, principala unitate de cazare din stațiunea sălăjeană

Complexul balnear din județul Sălaj va redeveni funcțional din 9 martie, odată cu ridicarea restricțiilor legate de Covid-19. Primii sosiți vor fi cei care vin aici pentru tratament specific, prin intermediul Casei Naționale de Pensii Publice.

Instituția a demarat deja repartiția biletelor de tratament balnear în cadrul unității din Sălaj. Pentru prima serie, Casei Județene de Pensii (CJP) i-au fost repartizate bilete  în stațiunile pe care le deține Societatea de Tratament Balnear și Recuperare a Capacității de Muncă: Bizușa, 1 Mai, Buziaș, Covasna, Moneasa, Geoagiu, cu începere în 9-11 martie.

“Având în vedere timpul scurt între primirea acestora și data plecării în stațiune, pentru prima serie de biletele nu se va face repartiția automată în funcție de punctaj, biletele de tratament vor fi eliberate în funcție de numărul cererii, fără o repartizare prealabilă”, a precizat CJP Sălaj.

Bizușa este situată pe Drumul European E58 Cluj-Napoca – Baia Mare, iar principalul factor natural de cură îl constituie apa minerală (sulfatată, calcică, sodică, magnezică, hipotonică) folosită ca remediu în tratamentul afecțiunilor reumatismale degenerative, hepato-biliare, ginecologice.

Hotelul Ceres are 75 locuri de cazare clasificate la două stele, cu sală de conferință de 50 locuri, restaurant, parcare. Baza de tratament dispune de aparatură modernă, personal calificat și oferă cure cu apă mineralo-termală.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Poland Today - conference at MIPIM 2022

Articolul următor

Driving Urban Change | Best shopping centre finalists at MIPIM Awards 2022

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share