Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

AROBS va intra în indicele bursier BET AeRO

Dezvoltatorul clujean de software vrea să facă trecerea la piața principală a bursei | Foto: BVB

Bursa de Valori București (BVB) a inclus compania clujeană de software AROBS Transilvania Software în indicele bursier BET AeRO. În aceeași situație se află și alte trei companii din zona Ardealului.   

“Le mulțumim investitorilor noștri pentru interesul și încrederea acordată”, a declarat conducerea AROBS. Fondatorul Voicu Oprean susține că furnizorul de soluții informatice se califică, de fapt, pentru segmentul principal al BVB, dat fiind faptul că are o capitalizare superioară multor companii listate.

AROBS a raportat afaceri de 169 de milioane de lei anul trecut, o apreciere cu 10% față de cel precedent, și un profit net de 43,6 milioane (+8%). Managementul său are în vedere achiziționarea de companii din IT, servicii software, soluții pentru management de flotă și optimizarea afacerii.

În indicele BET AeRO vor mai fi incluse companiile Adiss Tăuții-Măgherăuș, Magazin Universal Baia Mare (județul Maramureș), Bonas Import Export Apahida (Cluj), precum și firmele bucureștene Connections Consult, Gocab Software, Holdingrock 1, Softbinator Technologies, Star Residence Invest.

“Ponderile simbolurilor din componentă indicilor, respectiv a valorilor factorilor de free float, de reprezentare, a factorilor de lichiditate și de corecție a prețului vor fi determinate pe baza numărului de acțiuni și a prețurilor de închidere înregistrate la finalul ședinței de tranzacționare din 11 martie. Noile structuri ale indicilor BVB vor fi anunțate la finalul zilei de 11 martie și vor intra în vigoare începând cu ședința de tranzacționare din 21 martie”, conform BVB.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Leoni a făcut primele angajări de refugiați ucraineni. Oferte de la Rombat și Rebat

Articolul următor

Trencadis are un nou director executiv: Marian Murguleț

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share