Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Trencadis are un nou director executiv: Marian Murguleț

Marian Murguleț a preluat conducerea executivă de la fondatorul companiei | Foto: Trencadis

Marian Murguleț a fost instalat în fruntea companiei băimărene de dezvoltare și implementare de soluții software pentru sectoarele guvernamental și de business în locul fondatorului Radu Negulescu.

Acesta a intrat în funcție din 1 martie. Negulescu va rămâne acționar majoritar al companiei și se va concentra exclusiv pe dezvoltarea FlowOS, startup de tehnologie românesc fondat în 2020. Acesta își propune să construiască pentru piața globală un ecosistem integrat pentru facilitarea colaborării în format hibrid. FlowOS a lansat deja primul său produs, Sessions.

În perioada 2019-2021, Murguleţ a ocupat rolul de Chief Information Office (CIO) al Guvernului României, unde a asigurat coordonarea interinstituțională în procesul de implementare şi operaţionalizare a strategiilor naţionale în domeniul tehnologiei informației.

“Pentru a accelera transformarea digitală a mediului de business și cel public, ne propunem să dezvoltăm proiecte strategice de integrare bazate pe specializările software cele mai puternice ale Trencadis pe plan național și internațional”, a declarat noul CEO.

“Marian Murguleț este persoana cea mai potrivită să continue și să ducă mai departe misiunea Trencadis, odată cu mutarea mea la FlowOS. Experiența profesională acumulată și pasiunea sa pentru tehnologie eficient implementată, îmi dau convingerea că, alături de colegii noștri de la Trencadis, va transforma compania într-un lider regional în cel mai scurt timp, a declarat Radu Negulescu.

Compania va intra, în acest an, în zonele de Public Cloud și de Smart City. Firma din Baia Mare, cu 73 angajați în 2020, a finalizat 600 de proiecte în aplicații web, mobile, cloud, platforme web, sisteme de gestiune a conținutului, integrare de aplicații în platforme.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

AROBS va intra în indicele bursier BET AeRO

Articolul următor

CNAIR a refuzat din motive tehnice oferta constructorilor turci pentru bucata de autostradă cu tuneluri pentru urși

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share