Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

FAN Delivery se va extinde la Cluj și Timișoara

Platforma online de personal shopping cu livrare rapidă lansată de FAN Courier va proceda la activea de noi centre FAN Delivery.

Platforma online de personal shopping cu livrare rapidă lansată de FAN Courier va proceda la activarea de noi centre FAN Delivery.

Activitatea la Cluj-Napoca şi în zonele limitrofe începe din această lună confirmând strategia de dezvoltare a liderului pieței de curierat. Produsele vor fi livrate în cel mult o oră și jumătate. Pe lista inițială a retailerilor sunt incluși Auchan, Hermes by eAgricultor, My Geisha, Florăriile Păpădie.

“Rezultatele obţinute în primele trei luni de la lansarea platformei în Bucureşti au confirmat nevoia unui serviciu de livrare rapidă pentru consumatorii din oraşe mari. Ne menţinem şi accelerăm chiar strategia de dezvoltare în 10 oraşe, în acest an.

Următorul în care pregătim lansarea este Timişoara. Parteneriatul nostru cu Auchan România este unul strategic. Se va aplica în fiecare oraş în care ajungem şi în care compania are magazine”, a declarat Dragoş Arnăutu, CEO al FAN Delivery.

Livratori pe biciclete și scutere

Pentru început, reţeaua din Cluj-Napoca va funcţiona cu 20 de livratori, care se vor deplasa cu biciclete, scutere şi maşini. Ei vor deservi şi zonele limitrofe ale oraşului: Floreşti, Baciu, Sânnicoară, Feleacu şi Dezmir.

Pe platforma din București erau înregistrați 25 de retaileri, urmând ca alţi peste 30 să intre în curând. Aceasta îşi propune ca, în primul an de activitate, să depăşească 10 milioane de lei şi o medie zilnică de 700 de comenzi. Principalii concurenți ai FAN Courier în România sunt Cargus și Sameday.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Învățământul clujean se confruntă cu un deficit de profesori în limba germană în condițiile în care vorbitorii acestei limbi sunt atrași de companii.

Deficit de specialiști în germană în învățământ. Toți merg în companii private

Articolul următor

Universitatea Oradea este deschisă pentru a primi studenți din Ucraina

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share