Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Apel la finalizarea marilor proiecte ale Zalăului. Unele au ajuns abia la 33%

Municipalitatea din Zalău va urgenta constructorii să termine proiectele contractate, unele dintre companii având procente modeste.
Constructorii obiectivelor public au primit asigurări că își vor încasa banii pe lucrări

Municipalitatea din Zalău va urgenta constructorii să intensifice ritmul proiectele contractate, unii dintre aceștia având procente modeste.

Reprezentații municipalității au avut o întâlnire de lucru cu toți constructorii și diriginții de șantier care execută lucrări în Zalău. Tema discuțiilor a fost stadiul lucrărilor din municipiu și urgentarea lor pe cât posibil. Unele proiecte au un grad de realizare de sub 30%, iar altele de aproape 99%.

Primarul Ionel Ciunt a dat asigurări constructorilor că municipalitatea are resursa financiară. ”A fost o întâlnire de analiză a stadiului în care sunt proiectele de dezvoltare a municipiului Zalău și găsirea unor soluții acolo unde situația o impune.

Am asigurat partenerii noștri din contractele aflate în derulare că avem sursa financiară necesară astfel încât fiecare proiect început să poată fi finalizat”, a transmis edilul zălăuan.

Proiectele de dezvoltare a Zalăului aflate în derulare au fost analizate în cadrul ședinței. Au mai participat viceprimarul Teodor Bălăjel, administratorul public Călin Forț, reprezentanți ai direcțiilor tehnice, economice și de patrimoniu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Parteneriat între Facultatea de Protecția Mediului din Oradea și Direcția Silvică Bihor

Articolul următor

Rombat, liderul pieței locale de baterii auto, obține certificarea Q1 Ford, care atestă standardul de excelență

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share