Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aeroportul Cluj va avea zboruri către Marea Neagră

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (AIAIC) reactivează cursele spre patru aerogări din Marea Britanie, Germania și România.

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (AIAIC) reactivează cursele spre patru aerogări din Marea Britanie, Germania și România.

Destinaţia Memmingen este din nou disponibilă de pe AIAIC, cu două zboruri săptămânale, operate de compania Wizz Air. Aeroportul este situat la 5 km de oraşul-muzeu medieval în aer liber.

O altă cursă reluată este spre Aeroportului Doncaster Sheffield, tot cu 2 zboruri săptămânale, luni şi vineri, operate de Wizz Air. Oraşul studenţesc este situat în apropiere de Leeds, York şi Manchester. Wizz a reactivat și cursele spre Birmingham, cu aceeași frecvență.

Conform noilor prevederi, persoanele care intră în țară nu mai trebuie să completeze formularul digital de intrare în România. Acesta ar putea fi, însă, cerut la ieșirea din țară, în funcție de destinație.

Blue Air va lega Clujul și Oradea de litoral

Din 20 iunie, Blue Air va opera cursele spre Constanța din Cluj-Napoca și Oradea, până în 16 septembrie, conform Airlines Travel. Zborurile sezoniere vor facilita transportul rapid al românilor din Transilvania spre litoralul românesc.

O altă destinație sezonieră, Cluj – Atena, va fi operată, din 17 iunie, de către Animawings. AIAIC a fost desemnat în premieră, la ACI Europe Awards, drept cel mai bun aeroport din Europa la categoria sub 5 milioane de pasageri anual.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Parc fotovoltaic de 60 de milioane de euro la Diosig

Articolul următor

Ferma Cojocna a început producția de ulei presat la rece

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share