Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Românii pot juca la loto și la Carrefour, Profi, Mega Image, Flanco, Inmedio, Pepco

PayPoint și Loteria Română au încheiat un parteneriat pentru distribuirea serviciilor loteristice prin locațiile partenere. Astfel, Loteria Română le oferă jucătorilor o posibilitate în plus de participare la jocurile loteristice tradiționale Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus și Super Noroc prin intermediul terminalelor PayPoint.

Rețeaua PayPoint are acoperire teritorială națională, din care jumătate în mediul rural. Peste 2.000 dintre terminalele PayPoint sunt disponibile în marile rețele comerciale (Carrefour, Cora, Profi, Mega Image, Flanco, Inmedio, Pepco).

Terminalele sunt operate de personalul din locațiile PayPoint, iar prețul variantelor de joc este același cu cel din agențiile loto. Câștigurile pentru biletele jucate în locațiile PayPoint se achită, ca și în cazul biletelor jucate în agențiile loto, atât prin agențiile loto proprii cât şi prin punctele de vânzare autorizate de Loteria Română, pe baza prezentării biletului de joc câştigător.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Se vinde DoubleTree by Hilton Oradea

Articolul următor
Compania Steinhard Development București (SDB) va ridica pe platforma industrială Cuprom – Phoenix din Baia Mare un parc fotovoltaic pe 37 ha.

Parc fotovoltaic de 65 milioane euro pe platforma Cuprom – Phoenix

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share